Thuiskantoor inrichten? Inspireer je klanten met onze groothandel decoratie en tafeldecoratie

Het thuiskantoor inrichten is een prioriteit voor heel wat mensen nu thuiswerk het nieuwe normaal is geworden. Maar home office design houdt veel meer in dan louter een bureau en bureaustoel kopen. Help je klanten hun thuiswerkplek in te richten met deze ideeën uit onze groothandel decoratie.

thuiskantoor inrichting

Sinds de pandemie is het aantal thuiswerkers explosief gestegen. Volgens een recente studie van de FOD Economie zou 35% van de Belgen regelmatig thuiswerken. Bij managers en intellectuele, wetenschappelijke en artistieke beroepen stijgt dat percentage zelfs boven de 65%. Logisch dus dat steeds meer mensen hun home office willen inrichten. Maar home office design beperkt zich niet tot een bureau en bureaustoel kopen. Werknemers willen hun thuiswerkplek inrichten met interieurdecoratie en tafeldecoratie, zodat thuiswerken gezelliger wordt. Jij kan je klanten daarbij helpen. Richt bijvoorbeeld een deel van jouw winkel in als thuiskantoor, of bied inspiratie aan op je webshop. Deze ideeën zetten je op weg.

Thuiskantoor inrichten met tafeldecoratie

Bij heel wat exposanten in onze groothandel decoratie vind je inspiratie om een thuiskantoor gezelliger in te richten. Snuister bijvoorbeeld door het uitgebreide aanbod decoratiemateriaal bij Tendens, Studio Oskar, DecostarInterhal Select/Abodee of Eurostyle. Aarzel ook niet om de kunstplanten van JPC aan je collectie toe te voegen. Die brengen immers rust op een stressvolle werkdag, zonder om verzorging te vragen.

Een thuiswerkplek moet niet alleen gezellig zijn, maar ook goed verlicht. Daglicht is ideaal, maar als je klanten extra licht nodig hebben, kan je hen de leuke tafellampjes en hanglampen van Masson Agenturen aanbieden. Bij Piffany vind je dan weer een uitgebreid aanbod led-kaarsen voor lichtaccenten in donkere hoekjes.

tafeldecoratie
koffie thuiskantoor
koffiemokken

De lekkerste koffie maak je zelf

Komen je klanten de werkdag niet door zonder koffie? Bij de exposanten van Trademart vind je de beste koffieapparaten, zoals de knappe design koffieapparaten van Alessi of de professionele koffieapparaten van Solis of Switzerland en van Jura bij Bodart & C°.

Theeliefhebbers zijn dan weer dol op de prachtige theepotten van Karena International en Eurowing Orchid. Vergeet ook geen leuke koffiemokken en theetassen aan je collectie toe te voegen om het verwenmomentje van je klanten helemaal af te maken. T-Co en TX-Distri hebben een zeer uitgebreid aanbod koffiemokken en theetassen, maar ook bij andere exposanten in onze groothandel decoratie kan je originele exemplaren op de kop tikken.

Als groothandel in keukentoestellen vind je bij Trademart trouwens ook andere keukenapparaten om thuiswerken leuker te maken, zoals smoothie blenders of keukenrobots bij bekende exposanten als Kitchenaid, Smeg en The Cookware Company.

Thuiskantoor inrichten: vergeet het geluid niet

Wie vaak thuiswerkt met kinderen of luide buren, weet hoe afleidend lawaai kan zijn. Je klanten zullen je dankbaar zijn als je hen bij de inrichting van hun thuiskantoor meteen ook een goede hoofdtelefoon kan aanraden, zoals deze bij Prefix Design. Je vindt er trouwens ook uitstekende luidsprekers voor wie zijn werkdag graag opvrolijkt met een streepje muziek tussendoor.

Ook de akoestiek wordt vaak vergeten bij de inrichting van een thuiskantoor. Tapijten kunnen de akoestiek aanzienlijk verbeteren, en voelen lekker comfortabel aan. Bij Daatti Home Collections en Flora Carpets vind je heel wat tapijten die ideaal zijn om een home office in te richten.

muziek tafel
thuiskantoor tapijten

Trademart, jouw startpunt voor home office design

Alle exposanten van de home & living afdeling (kitchen- dining – gifts – design – decoration – furniture) staan elke laatste maandag van de maand tot je beschikking van 10 tot 17 uur. Bij een aantal exposanten home & living (decoration – furniture) kan je zelfs elke maandag van de maand terecht. Wil je graag persoonlijke begeleiding bij de inkoop van je decoratie artikelen? Maak dan vooraf een afspraak bij de home & living exposanten van je keuze.

Ontdek alle exposanten