GESPOT - Onze top picks uit Baby & Kids 2020

Wij gingen al even rondsnuffelen in de showrooms van onze Baby & Kids exposanten en selecteerden onze favoriete musthaves voor dit seizoen. Ontdek ze hier!

Superzachte tapijten van Lorena Canals

De showroom van agente Isabelle Beelen wil je niet voorbijlopen dit seizoen. Laat je binnenlokken door de zachte tapijten van Lorena Canals. 100% katoen én machinewasbaar = de droom voor elke kinderkamer.

Handgemaakte knuffels van Belgische makelij

Ken jij de superzachte collectie van het Belgische knuffelmerk Wild & Soft al? Dit seizoen brengt daar verandering in. Van dierenhoofden die je tegen de muur hangt tot stoere berentapijten.

Ontdek als eerste de laatste toevoeging aan de collectie: de witte wolf Lucy.

Nieuw merk: Bunnies by the bay

Bunnies by the bay werd opgericht door de zussen Suzanne en Krystal. De collectie bestaat uit knuffeldekentjes en pluchen diertjes en werd geïnspireerd op de verhalen van hun oma. Helemaal uit Washington Coast, nu ook verdeeld door exposant Kleine Giraf!

De Slick eetstoel die meegroeit met het kind

Comfortabel als ligstoel voor middagdutjes, voor de favoriete speelmomenten maar ook voor de maaltijd. De Slick-stoel van Babymoov is te gebruiken vanaf de geboorte, tot een leeftijd van 3 jaar en is helemaal aanpasbaar aan de behoeftes van het kind.

100% praktisch en ergonomisch: wij zijn fan van deze innovatie!

Waar te spotten? In de showroom van Babymoov

Lets gespot voor jouw collectie?

Laat je adviseren door onze exposanten elke laatste maandag van de maand of op één van onze inkoopevents.