Trademart blijft de plaats om te trendspotten tijdens Covid-19!

De coronacrisis heeft de internationale beurskalender stevig door elkaar geschud. Heel wat events werden geschrapt en verplaatst. Toch blijven exposanten vragende partij om elkaar én hun (potentiële) klanten op een veilige manier te ontmoeten. Bij Trade Mart Brussels zijn exposanten welkom om - in alle veiligheid – retailers te blijven verrassen met hun collecties!

Trademart biedt een veilig alternatief voor de grote internationale beurzen. Of je nu een een jonge starter bent met een nieuw concept of een exposant met een uitgebreid aanbod: bij Trademart blijf je welkom om je nieuwste collecties aan retailers voor te stellen.

Je hoeft niet naar internationale beurzen te trekken, maar toont de nieuwste collecties en trends gewoon aan klanten in eigen land. Om elkaar vandaag te kunnen blijven ontmoeten, is veiligheid enorm belangrijk. Daarom zetten we bij Trademart alles op alles om dit te blijven garanderen.

Je collecties showen in alle veiligheid

Hoe we dat doen? Wel, eerst en vooral hebben we een uitgebreid coronaplan uitgewerkt. Het volledige gebouw werd onder de loep genomen en extra maatregelen werden voorzien. Een mondmasker dragen is verplicht én er is overal in het gebouw handgel voorzien. Er worden ook maar een maximum aantal bezoekers toegelaten, afhankelijk van de oppervlakte. Dat zorgt voor een veilig en rustiger gevoel zowel bij exposanten als winkeliers. Benieuwd welke maatregelen er nog zijn om de veiligheid vandaag te garanderen? Bekijk hier het volledige overzicht.

Trademart - Everything under one roof, Everything in one click!

Trademart is de perfecte plek om je collecties aan de wereld te tonen en nieuwe klanten aan te trekken. We zetten enkele van onze troeven graag nog eens in de kijker:

  • Meer dan 1.500 merken onder één dak: in totaal kunnen retailers trends en nieuwigheden ontdekken binnen 9 verschillende sectoren. Van baby- en kinderspullen tot fashion, interieur én meer!
  • Retailers nemen wat ze willen meteen mee naar hun winkel met de handige cash & carry-formule. Dit kan o.a. in de fashion & accessories-afdeling, net als in de home & living-afdeling die binnenkort de deuren opent. Het perfecte concept voor retailers die snel hun collectie met bepaalde stuks willen aanvullen. Als exposant is het dus zéér interessant om hier aanwezig te zijn.
  • Het is dé plek om kennis te maken met nieuwe, potentiële klanten en om je huidige klanten te laten proeven van de nieuwste trends. Bovendien geeft je aanwezigheid je de kans om je netwerk verder uit te breiden!