Wat komt er na de beton-, marmer- en fluweeltrend?

Staat er een pauwblauwe fluwelen sofa in jouw woonkamer? Kweekte je via Pinterest dezelfde obsessie voor marmer aan als wij? Tijd om de oude trends achter te laten en kennis te maken met de nieuwe dankzij Hilde Francq!

Trend watching met Hilde Francq

Was jij ook helemaal mee met dé interieur- en fashiontrends de afgelopen jaren? Er bestaat een grote kans dat ze als eerste opgemerkt werden door de getrainde neus van trendwatcher Hilde Francq.

Samen met haar team van Francq Colors is ze een pionier in het trendspotten en helpt ze bedrijven met hun marketing en kleurenstrategie. Ze komt naar Trade Mart Brussels en doet haar visie op de toekomsttrends uit de doeken tijdens dit seminarie.

Onderaan vind je een voorproefje van de kleurencombinaties en materialen die Hilde tipt voor interieur en fashion van de toekomst.

Interieur en fashion van de toekomst

Reclaim - Enhance - Forsake - Revive

Elk jaar identificeert Hilde met haar team de belangrijkste maatschappelijke ontwikkelingen op sociologisch, politiek en economisch vlak. Daaruit distilleert ze die thema's die invloed zullen hebben op de trends van de toekomst.

Dit jaar leverde haar onderzoek vier stromingen op: reclaim, enhance, forsake en revive. Deze linkt ze vervolgens aan een kleurenschema en bijhorende materialen, texturen en sfeerbeelden. Deze zal je binnenkort vaker en vaker zien terugkomen in interieur- en fashioncollecties.

Benieuwd naar de volledige uitleg achter de beelden? Schrijf je in voor het trendseminarie!

Ontdek meer tijdens het trendseminarie

Tijdens het trendseminarie zal Hilde verder uit de doeken doen wat deze beelden betekenen voor de trendontwikkeling bij consumenten. Aan de hand van voorbeelden, inspirerende beelden en een heldere uitleg leer je hoe je er zelf op kan inspelen.

Deelname is gratis, inschrijven verplicht!