Groothandel outdoor living: maak je winkel of webshop summerproof

... met de nieuwste collecties outdoordecoratie en barbecues

Eindelijk, de lente is weer in het land! Na een uitzonderlijk donkere winter staan je klanten te popelen om aan het nieuwe barbecueseizoen te starten. Bezorg hen een onvergetelijke zomer met de nieuwste trends in outdoor living.

Groothandel outdoor living bourgondisch

Is het ons Bourgondisch karakter? Ligt het aan het feit dat we zoveel houden van onze tuinen? Of heeft het toch te maken met onze grillige zomers? Wat het ook moge zijn, de Belgen staan erom bekend uitbundige tuinfeestjes te organiseren van bij het minste streepje zon. En daar kan jij als winkelier of webshopeigenaar handig op inspelen dankzij het uitgebreide aanbod in collecties outdoor tafeldecoratie, kwalitatieve barbecuetoestellen en andere tuinaccessoires bij Trademart.

Jouw groothandel in barbecues (en toebehoren)

In de home & living afdeling van Trademart staan je barbecues te wachten in alle vormen en maten: van klassieke kogelbarbecues over handige gasbarbecues tot de mooiste openvuurbarbecues.

Wist je trouwens dat de klassieke kogelbarbecues ook in gasversie bestaan? De gaskogelbarbecues van het gerenommeerde Outdoorchef, verkrijgbaar bij TTP Concepts in onze home & living afdeling, worden al twintig jaar ontwikkeld door Zwitserse ingenieurs en staan garant voor een perfecte temperatuurcontrole, gelijkmatige hitteverspreiding en een uitzonderlijke veiligheid. Ideaal dus voor klanten die niets aan het toeval willen overlaten tijdens hun outdoor cooking sessies.

Groothandel outdoor living bbq

Mag het wat spectaculairder, met stoere vlammen, rook en sissend vlees? Openvuurbarbecues worden de hit van deze zomer en deze kan je inkopen bij Livewise. Laat je verrassen door hun zeer uitgebreide collecties aan tafel-, gas-, elektrische- en houtskoolbarbecues.

Ook outdoor pizzaovens winnen aan populariteit. Bij exposant Första vind je de prachtige pizzaovens van het merk Ooni.

Maak je aanbod helemaal compleet met professionele barbecue accessoires, messensets, lederen schorten en houten snijplanken. Ontdek deze in de collecties van: Codera, Kai, Victorinox, Deri Agenturen, Masson Agenturen en Style De Vie.

Wil je ook alles voor een mooi gedekte tafel in je aanbod? Hiervoor kan je terecht bij onder meer Cordial, The Cookware CompanyLa Cucina Import, Tendens, TX-distri en Table & Decors.

Groothandel outdoor living tuindecoratie

Groothandel tuindecoratie

Naast barbecues vind je in de home & living afdeling van Trademart natuurlijk ook uitgebreide outdoordecoratie, zoals bloempotten, tuinmeubelen en tuinaccessoires.

Voor het inkopen van buitenpotterie, terrasmeubelen, ligstoelen, parasols en veel meer kan je terecht bij Lene Bjerre en Edelman. Eerder op zoek naar unieke tuindecoratie in de vorm van standbeelden, grappige tuinkabouters of prachtige buitenverlichting? Stap dan eens binnen bij Masson Agenturen. Voor late zomeravonden zijn de vuurschalen van het merk Sabre dan weer ideaal, beschikbaar bij Orion.

Onze home & living afdeling biedt je zelfs praktische tuinaccessoires, zoals de originele tuinslang of tuindouche in hippe kleuren van het jonge Belgische merk ZEE, verkrijgbaar bij Visaversa.

Alles voor outdoorliving

Of je nu tuincollecties wil inkopen of een groothandel voor barbecues zoekt, in de home & living afdeling van Trademart vind je alles om je winkel of webshop summerproof te maken! Onze exposanten openen hun deuren elke laatste maandag van de maand, van 10 tot 17 uur. Maak een afspraak bij de outdoor living exposanten van je keuze voor persoonlijke begeleiding bij het inkopen van je tuincollecties.

Ontdek alle exposanten