Alle winkelhier-initiatieven op een rijtje

Bewust lokaal shoppen is momenteel meer dan ooit actueel! Sluit je daarom aan bij de volgende winkelhier initiatieven die Belgische ondernemers een hart onder de riem willen steken.

Tegoedbonnen

Wij hebben voor jullie enkele initiatieven opgelijst die lokale handelaars willen ondersteunen door cadeaubonnen aan te bieden.

Het enige wat jij hoeft te doen is op de website jouw bedrijf aanmelden, zodat ook jij er een plaatsje kunt bemachtigen. Op die manier kunnen mensen jouw bedrijf een hart onder de riem steken door nu al een cadeaubon te kopen, die ze dan op een later moment kunnen inwisselen.

Koop lokaal- platformen

Ook tijdens deze tweede lockdown is het voor de kleine zelfstandigen opnieuw van uitermate belang dat mensen lokaal shoppen.

Hier vind je een overzicht terug van websites die je daarbij kunnen helpen. Opnieuw is het de bedoeling dat je jouw zaak aanmeldt op één (of meerdere) van de vermelde sites, zodat mensen makkelijker de weg naar jouw zaak terugvinden.

Merci België

Wil jij als ondernemer al jouw trouwe klanten bedanken voor hun steun tijdens deze moeilijke periode? Of gewoon iedereen die zich inzet en anderen helpt tijdens deze coronacrisis?

Deel dan jouw videoboodschap op de site van Merci België en steek heel België een hart onder de riem.

https://www.mercibelgie.be/