Ontdek met de World of Trademart alle trends en nieuwe collecties voor het volgend seizoen op één plek

Trademart is een plek waar het élk seizoen opnieuw bruist. Over de verschillende departementen heen komen er nieuwe collecties binnen. Nieuwsgierige retailers komen langs en laten zich inspireren. Waar ga jij straks je klanten blij mee maken of verrassen? Een goed vertrekpunt voor najaar ‘22 en lente/zomer ‘23 is alvast de World of Trademart. Kom er hier alles over te weten.

Wanneer je het gebouw van Trademart binnenwandelt, loop je eerst langs de vertrouwde receptie. Je vervolgt je tocht door een inspirerende ‘modetunnel’. Hier krijg je al een eerste voorsmaakje van wat er op onze modeafdeling te ontdekken valt. Vervolgens kom je uit ons in ons Atrium, het hart van ons gebouw. Op deze lichtrijke en ruime plek vind je – vanaf eind augustus tot eind oktober – de opstelling van de ‘World of Trademart’. Neem je tijd en ga eens wat dichterbij kijken.

De ‘World of Trademart’ is sinds enkele seizoenen dé plaats waar alle trends voor het nieuwe seizoen samenkomen. En dat over alle departementen heen. Je ontdekt er waar het hart van je klanten straks sneller van zal kloppen. Je voelt onder meer de stoffen, bekijkt de interieuritems die helemaal hip zijn en ziet welke baby-items onmisbaar zijn evenals welke materialen en kleuren helemaal trendy zijn voor de komende collecties.

Alles wat je op de World of Trademart ziet, werd zorgvuldig geselecteerd. We willen je een zo volledig mogelijk beeld geven van het nieuwe seizoen. Maar wat maakt de World of Trademart dit seizoen anders dan anders?

Op ontdekking in een uniek universum

Voor de 4e editie hebben we de ‘World of Trademart’ uitgebreid. Bigger, better, bolder! Met een ruime opstelling krijg je alle plek om rond de trends te lopen en de verschillende items te ontdekken. Blokken in verschillende vormen wisselen elkaar af. We gebruiken een metallic-afwerking en kleur, véél kleur. En dat is niet toevallig.

Wat hip en trendy is voor najaar ’22 en lente/zomer ’23 wordt gekenmerkt door twee trends: die van het positieve en die van het harde realisme. Het positieve vertaalt zich in kleur, het harde door een basic en futuristische stijl. Materialen en texturen die erbij horen zijn spiegels, metallics, aluminium en iriserende effecten. Meer weten over deze trends? 

Nog meer inspiratie: mis het niet!

Vanuit de ‘World of Trademart’ in het Atrium zet je dan je tocht verder naar je favoriete afdeling. En er is meer! Zo kan je je NOG meer laten inspireren tijdens onze events. Je ontdekt er alle nieuwigheden op vlak van mode, shoes, bags, kids én interieur. Kom zeker eens langs en vul je collectie aan met de leukste items!