WORLD OF TRADEMART

De plek voor jouw fashionmerk

De fashionafdeling bij Trade Mart Brussels is de ideale plek om jouw producten in de markt te zetten. Ben jij klaar om jouw plek in het retaillandschap van de Benelux te verstevigen?

De plek voor jouw fashionmerk


Bereik de juiste inkopers

We ontvangen elk jaar 7000 inkopers uit de fashion-industrie. Je loopt gegarandeerd enkele grote spelers tegen het lijf in onze gangen, maar zeker ook de uniekere nicheboetiekjes. Zij kiezen voor ons dankzij:

  • Bruisende inkoopevents elk seizoen
  • Premium locatie naast het atomium
  • Ruime, state-of-the art showrooms
  • Een uitgebreid netwerk van 120 exposanten

Verover de Benelux vanuit je showroom

Premium brand? Dan settel je je in onze Fashion Gardens. Doe jij meer aan fast fashion? Huur dan jouw plek in onze Cash & Carry. Lees verder en kom te weten welke optie het best bij jouw collectie past.

De plek voor jouw fashionmerk


Premium brands

Fashion Gardens

Verkoop jij je merken op collectie? Kies jij nauwgezet de detailhandelaars uit die jouw collecties in hun rekken mogen hangen? Geef jouw premium merken de premium locatie die ze verdienen!

De plek voor jouw fashionmerk

Fast Fashion uit voorraad

Cash & Carry in fashion en accessoires

Krijg jij wekelijks nieuwe items in je showroom geleverd? Kan jij deze meteen uit voorraad verkopen? Onze cash & carry is de oplossing voor jou!

Vragen? Contacteer Dimitri

Benieuwd naar onze prijzen of simpelweg op zoek naar meer informatie? Vul dit formulier in, Dimitri contacteert je binnen de 48u.


Heel wat meer dan een showroom

Bij Trade Mart Brussels teken je niet enkel in voor een professionele showroom of een aangename werkplek. We bieden je uitgebreide faciliteiten die tegemoet komen aan je verwachtingen en die van je klanten.