WORLD OF TRADEMART

Dé plek voor jouw interieurmerk

De interieurafdeling bij Trade Mart Brussels is de ideale plek om jouw merk in de markt te zetten. Ben jij klaar om jouw plek in het retaillandschap van de Benelux te verstevigen?

Dé plek voor jouw interieurmerk


Bereik de juiste inkopers

Je loopt vrijwel alle belangrijke professionals uit de sector tegen het lijf in onze interieurgangen. We ontvangen elk jaar 2000 unieke inkopers dankzij:

  • Bruisende inkoopevents elk seizoen
  • Premium locatie naast het atomium
  • Ruime, state-of-the art showrooms
  • Een uitgebreid netwerk van 135 exposanten, goed voor 500 merken

Verover Europa vanuit je showroom

Wil je ook profiteren van de centrale ligging en het uitgebreide netwerk van Trade Mart Brussels? Huur dan een showroom in onze Interieurafdeling. We zetten alle huurformules op een rijtje:

Dé plek voor jouw interieurmerk


1. All year round

Huur een permanente showroom en profiteer het hele jaar door van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je ontvangt klanten in een bruisende, professionele omgeving, voorzien van alle gemak. Verruk je bestaande klanten, breid je portfolio uit tijdens onze inkoopdagen en boost je business!

Je huurt een permanente showroom vanaf € 250/maand*

(*voor een showroom van 20 m2)

Dé plek voor jouw interieurmerk

2. Deel een showroom

Is jouw merk nog niet helemaal klaar voor een eigen stek? Dat hoeft je niet tegen de houden om je netwerk alvast verder uit te breiden. In een gedeelde showroom matchen we je met andere ondernemingen die qua look & feel perfect bij jouw merk aansluiten. Zo kunnen jullie elkaar inspireren én versterken.

Je huurt een gedeelde showroom vanaf € 250/maand*

(*voor een showroom van 20 m2)

Dé plek voor jouw interieurmerk

3. Maak een testrit

Je wil een eigen plek, maar je bent nog niet zeker of je de grote sprong al wil wagen? Geen probleem! Bij ons kan je een ‘testritje’ maken door met onze tijdelijke huurformule gedurende één seizoen een showroom te huren. Dit kan je maximaal twee seizoenen na mekaar doen.

Je huurt een seizoensshowroom vanaf € 1.500/seizoen*

(*voor een periode van maximaal 6 maanden)

Dé plek voor jouw interieurmerk

Ontdek het nieuw Living &go centrum!

7500m² aan premium interieurcollecties die stuk voor stuk beschikbaar zijn uit voorraad. In het voorjaar van 2021 is het zo ver en kan je ook hier een showroom huren om jouw producten direct beschikbaar te maken voor jouw klanten.

Voor meer informatie over de beschikbare ruimtes en prijzen:

Vragen? Contacteer Lies!

Benieuwd naar onze prijzen of simpelweg op zoek naar meer informatie? Vul dit formulier in, Lies contacteert je graag!


Heel wat meer dan een showroom

Bij Trade Mart Brussels teken je niet enkel in voor een professionele showroom of een aangename werkplek. We bieden je uitgebreide faciliteiten die tegemoet komen aan je verwachtingen en die van je klanten.


Gerelateerde pagina's