7 R4 A1928

De plek voor je interieurmerk

De interieurafdeling bij Trade Mart Brussels is de ideale plek om jouw merk in de markt te zetten. Ben jij klaar om jouw plek in het retaillandschap van de Benelux te verstevigen?

De plek voor je interieurmerk


Bereik de juiste inkopers

Je loopt vrijwel alle belangrijke professionals uit de sector tegen het lijf in onze interieurgangen. We ontvangen elk jaar 2000 unieke inkopers dankzij:

  • Bruisende inkoopevents elk seizoen
  • Premium locatie naast het atomium
  • Ruime, state-of-the art showrooms
  • Een uitgebreid netwerk van 135 exposanten, goed voor 500 merken

Verover de Benelux vanuit je showroom

Wil je ook profiteren van de centrale ligging en het uitgebreide netwerk van Trade Mart Brussels? Huur dan een showroom in onze Interieurafdeling. We zetten alle huurformules op een rijtje:

De plek voor je interieurmerk


1. Huur een showroom op permanente basis

Profiteer het hele jaar lang van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je ontvangt klanten in een bruisende, professionele omgeving voorzien van alle gemak.

Verruk je bestaande klanten, breid je portfolio uit tijdens onze inkoopdagen en boost je business!

De plek voor je interieurmerk

2. Deel een showroom

Je wil met je merk vertegenwoordigd zijn in de Benelux, maar er kan niet altijd iemand aanwezig zijn in Brussel? Dan is een shared showroom delen met collega-merken misschien iets voor jou. Hoe meer zielen...

De plek voor je interieurmerk

3. NIEUW: reserveer een booth in ons Cash & Carry-centrum

10.000m² aan premium interieurcollecties die stuk voor stuk beschikbaar zijn uit voorraad. Dit nieuwe concept opent de deuren oktober 2020.

Vragen? Contacteer Lies!

Benieuwd naar onze prijzen of simpelweg op zoek naar meer informatie? Vul dit formulier in, Lies contacteert je binnen de 48u!


Heel wat meer dan een showroom

Bij Trade Mart Brussels teken je niet enkel in voor een professionele showroom of een aangename werkplek. We bieden je uitgebreide faciliteiten die tegemoet komen aan je verwachtingen en die van je klanten.


Gerelateerde pagina's