WORLD OF TRADEMART

De plek voor jouw schoenen of handtassenmerk

De schoenenafdeling bij Trade Mart Brussels is de ideale plek om jouw producten in de markt te zetten. Ben jij klaar om jouw plek in het retaillandschap van de Benelux te verstevigen?

De plek voor jouw schoenen of handtassenmerk

Bereik de juiste inkopers

We zijn er heel trots op dat 80% van de Belgische detailhandelaars in schoenen ons elk jaar vereren met enkele herhaalbezoekjes.

Verover de Benelux vanuit je showroom

Wil je ook profiteren van de centrale ligging en het uitgebreide netwerk van Trade Mart Brussels? Huur dan een showroom of ontdek onze andere huurformules. We zetten ze op een rijtje:

De plek voor jouw schoenen of handtassenmerk

1. Huur een permanente showroom

Profiteer het hele jaar lang van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je ontvangt klanten in een bruisende, professionele omgeving voorzien van alle gemak.

Verruk je bestaande klanten, breid je portfolio uit tijdens onze inkoopdagen en boost je business!

De plek voor jouw schoenen of handtassenmerk


2. Een seizoen lang uittesten

Wil je een testritje maken voordat je een sprong in het diepe neemt? Ga dan voor onze tijdelijke huurformule "seizoenshuren": je huurt een showroom per seizoen, voor een maximum van twee opeenvolgende seizoenen.

De plek voor jouw schoenen of handtassenmerk


3. Gastexposant tijdens events

Richt je eigen pop-up booth in

Gedurende enkele dagen ervaar je de unieke troeven van ons retailerplatform. Je ontvangt geïnteresseerde detailhandelaars en legt contacten met gelijkgestemden uit de sector. Je netwerk dankt je.

De plek voor jouw schoenen of handtassenmerk


4. Shared (staffed) Showroom

Heb je het gevoel dat jouw merk nog niet klaar is voor een vaste stek? Geen probleem: je kan gerust ook een stand delen met andere merken. Dat is niet enkel inspirerend – we matchen je namelijk met een andere onderneming die qua look en feel perfect bij jouw merk aansluit -maar het is ook de perfecte manier om je netwerk verder uit te bouwen.

Vragen? Contacteer Lies

Benieuwd naar onze prijzen of simpelweg op zoek naar meer informatie? Vul dit formulier in, Lies contacteert je binnen de 48u.

Lies Vandiest
shoes & bags icon shoes & bags


Heel wat meer dan een showroom

Bij Trade Mart Brussels teken je niet enkel in voor een professionele showroom of een aangename werkplek. We bieden je uitgebreide faciliteiten die tegemoet komen aan je verwachtingen en die van je klanten.


Gerelateerde pagina's