WORLD OF TRADEMART

De plek voor jouw schoenenmerk

De schoenenafdeling bij Trade Mart Brussels is de ideale plek om jouw producten in de markt te zetten. Ben jij klaar om jouw plek in het retaillandschap van de Benelux te verstevigen?

De plek voor jouw schoenenmerk

Bereik de juiste inkopers

We zijn er heel trots op dat 80% van de Belgische detailhandelaars in schoenen ons elk jaar vereren met enkele herhaalbezoekjes.

Verover de Benelux vanuit je showroom

Wil je ook profiteren van de centrale ligging en het uitgebreide netwerk van Trade Mart Brussels? Huur dan een showroom of ontdek onze andere huurformules. We zetten ze op een rijtje:

De plek voor jouw schoenenmerk

1. Huur een permanente showroom

Profiteer het hele jaar lang van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je ontvangt klanten in een bruisende, professionele omgeving voorzien van alle gemak.

Verruk je bestaande klanten, breid je portfolio uit tijdens onze inkoopdagen en boost je business!

De plek voor jouw schoenenmerk


2. Een seizoen lang uittesten

Wil je een testritje maken voordat je een sprong in het diepe neemt? Ga dan voor onze tijdelijke huurformule "seizoenshuren": je huurt een showroom per seizoen, voor een maximum van twee opeenvolgende seizoenen.

De plek voor jouw schoenenmerk


3. Gastexposant tijdens events

Richt je eigen pop-up booth in

Gedurende enkele dagen ervaar je de unieke troeven van ons retailerplatform. Je ontvangt geïnteresseerde detailhandelaars en legt contacten met gelijkgestemden uit de sector. Je netwerk dankt je.

Vragen? Contacteer Lies

Benieuwd naar onze prijzen of simpelweg op zoek naar meer informatie? Vul dit formulier in, Lies contacteert je binnen de 48u.


Heel wat meer dan een showroom

Bij Trade Mart Brussels teken je niet enkel in voor een professionele showroom of een aangename werkplek. We bieden je uitgebreide faciliteiten die tegemoet komen aan je verwachtingen en die van je klanten.


Gerelateerde pagina's