WORLD OF TRADEMART

De plek voor jouw sportmerk

Trade Mart Brussels is de ideale plek om jouw sportmerk in de kijker te zetten. Elk jaar ontvangen 70 merken er de belangrijkste gespecialiseerde en algemene sportwinkels. Op zoek naar een professionele plek voor jouw sportief merk, ontdek dan verder wat wij je kunnen bieden.

Bereik de juiste inkopers

Op onze sports- & outdoorafdeling bereik je vrijwel alle belangrijke professionals in de sector. Je potentiële bereik van een showroom bij Trade Mart Brussels:

✓ 350 unieke inkopers per jaar in Sports & Outdoor

De plek voor jouw sportmerk

De huurformule

Wil je ook profiteren van de centrale ligging en het uitgebreide netwerk van Trade Mart Brussels? Huur een showroom in onze Sports & Outdoorafdeling.

Het hele jaar door klanten ontvangen

Profiteer het hele jaar lang van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je ontvangt klanten in een bruisende, professionele omgeving voorzien van alle gemak.

Vragen? Contacteer Dimitri!

Benieuwd naar onze prijzen of simpelweg op zoek naar meer informatie? Vul dit formulier in, Dimitri contacteert je binnen de 48u.


Heel wat meer dan een showroom

Bij Trade Mart Brussels teken je niet enkel in voor een professionele showroom of een aangename werkplek. We bieden je uitgebreide faciliteiten die tegemoet komen aan je verwachtingen en die van je klanten.