Tmb Hero

Locaties voor events

Binnen ons gebouw zijn er verschillende locaties die je als exposant van Trade Mart Brussels kan gebruiken wanneer je activiteiten organiseert. Zo kunnen jouw meetings met leveranciers, productvoorstellingen of workshops met je klanten, persconferenties en andere (feestelijke) events allemaal op dezelfde locatie doorgaan.

Events op een unieke locatie aan de voet van het Atomium? Yes please!

Locaties voor events

Exposanten van Trade Mart Brussels slaan twee vliegen in één klap. Naast een permanent uitstalraam voor hun merk binnen het Belgische retaillandschap, kunnen ze ook naar behoefte gebruikmaken van de adembenemende locatie waarop ze zich bevinden.

Geef toe, zou jij je relaties niet eens willen uitnodigen voor een activiteit op deze adembenemende locatie?

Wil je iets organiseren en zoek je een ruimte?

Locaties voor events

Presentaties & workshops

Wil je je nieuwe collecties in de kijker zetten bij je klanten? Of wil je een workshop of een trainingsessie organiseren voor je contacten?

Laat het ons weten en we zoeken een gepaste ruimte om je plannen waar te maken.

Locaties voor events

Lezingen en conferenties

Verschillende locaties binnen ons gebouw zijn uitgerust met een aantal basisvoorzieningen (geluidsinstallatie, projectie en scherm) zodat exposanten er lezingen of presentaties kunnen geven aan hun klanten.

Locaties voor events

Feestelijke events

Ook voor grote en kleine festiviteiten zijn er verschillende mogelijkheden. In de C-Lounge heb je een adembenemend uitzicht en kan je de grootte van de zaal aanpassen volgens jouw behoefte.

Locaties voor events

Zie je het groots? Dan kan je je plannen altijd laten doorgaan in het Atrium van Trade Mart Brussels.

Flexibele oplossingen

Locaties voor events

Je wil je klanten en relaties écht verrassen? Laat het ons gerust weten. Samen met jou zoeken wij graag naar de juiste locatie. Onthou vooral dit: alles is mogelijk!

Maak kennis met Food Sense, onze catering partner

Locaties voor events

Wil je een activiteit of een evenement organiseren op Trade Mart Brussels? Dan kan je altijd beroep doen op onze in-house catering partner Food Sense. Het flexibele en uiterst professionele team van Food Sense werkt graag een formule op maat uit.

Contacteer Candy Aenspeck voor meer info.

  • Tel: 02/476.16.72
  • Email: info@food-sense.eu