Websitebeeld 550x800
shoes & bags icon shoes & bags
fashion & accessories &go icon fashion & accessories &go
Fashion Brands icon Fashion Brands
Baby & Kids Brands icon Baby & Kids Brands
Kitchen, Dining & Gifts Brands icon Kitchen, Dining & Gifts Brands
Sports & Outdoor Brands icon Sports & Outdoor Brands
26.02.2021

3 redenen om The World of Trade Mart te ontdekken

In het Atrium, het imposante middelpunt van Trademart, opende onlangs een heel nieuwe wereld. En dat mag je vrij letterlijk nemen. Wij geven je alvast 3 goede redenen om in de voetsporen van vlogster Virginie Claes een bezoek aan The World of Trademart te brengen.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Op wereldreis met Virginie Claes

Vlogster Virginie Claes neemt je mee op wereldreis door The World of Trademart. Ontdek in deze video welke haar #Trademartcrushes zijn. Van een zwierige zomerjurk tot een keischattig kinderwagentje, Virginie heeft haar zinnen gezet op de trends van 2021!

1. Paradijs vol inspiratie

The World of Trademart dompelt je als bezoeker onder in een wereld vol inspiratie, trends en innovaties. Op de verschillende eilanden ontdek je wat onze lifestyle-exposanten voor jou in petto hebben voor het aanstormende seizoen. Van fashion, schoenen, accessoires en kids design tot sport, interieur en decoratie: met zorgvuldig geselecteerde voorsmaakjes nodigt The World of Trademart je uit om enthousiast meteen álle nieuwe collecties in te duiken.

2. De magie van de natuur

De rode draad doorheen deze oase van trends is groen. De natuur als onuitputtelijke, magische inspiratiebron die alle nieuwe collecties met elkaar weet te verbinden en de bezoeker naadloos van eiland naar eiland voert. Niet toevallig zijn botanische prints ook in 2021 niet weg te denken uit mode en interieur. The World of Trademart zet je dus alvast op het juiste spoor om 2021 vanop de eerste rij te ontdekken.

3. #Trademartcrush

Heb jij tussen al die waanzinnig leuke nieuwigheden in The World of Trademart de topfavorieten gespot die je zó in je shop zou willen? Maak er een foto van en deel die met #Trademartcrush op Instagram. Zo laat je je volgers en klanten niet alleen meegenieten van het moois dat het nieuwe seizoen brengt, maar weten ze meteen ook wat ze binnenkort in jouw shop mogen verwachten. Handig!

The World of Trademart is nog tot en met 12 april te bewonderen te beleven. Ideaal dus om te combineren met een bezoek aan één van onze events. Plan snel je bezoek aan jouw niet te missen event.Meer nieuws