Xxversace Dss19 0284
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
08.03.2019

Trend Alert: 80's Revival - Sport Meets Techno

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je de eclectische 80's sport meets techno trend kan ontdekken.

Inschrijven op nieuwsbrief

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Xxoff White Ss19 0062

80's Revival?

Welkom in het neo eighties & nineties tijdperk vol glitter, fluo en flashy kleuren. De kleren en accessoires stralen power uit dankzij krachtige kleuraccenten. Zilver- en goudkleurige coatings en pailletten in plastic of metaal brengen ons terug naar de hoogdagen van disco en techno. Deze zomer gaan we all out!

Sport Meets Techno

Rennersbroeken (of biker shorts) vieren hun comeback. Ze kaderen helemaal in de revival van de late eighties en prille nineties. Ze worden vaak gespot in combinatie met een mannenblazer met brede schouders. En uiteraard met flashy sneakers. Tank tops en andere outfits in aansluitende technische sportmaterialen houden het midden tussen sexy en sportief.

Afbeelding: Off White ss19

Back To The Eighties Sport

Sport Meets Techno bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele sportieve techno accenten van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks uit de collecties van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Trend S 201910857

T-shirt La Croisette

Top Amélie&Amélie

Jeans Malibu

Pet A-Zone

Rugzak Dodi by Lemi

Sneakers Gomag

Foulard Dodi by Lemi

Zonnebril By Wendy

Kom deze trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws