Margeboosters
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
21.03.2019

Zet jij al margeboosters in voor jouw business?

Met de opkomst van duizenden webshops is elke lamp, elk type schoen en zelfs elk merkstuk bestelbaar vanuit je luie zetel. Klanten die er toch voor kiezen zich fysiek te verplaatsen, willen helemaal van hun sokken geblazen worden door verrassende collecties en buitengewone winkelervaringen.

Wij leggen je uit hoe je aan de hand van margeboosters de winkelervaring van jouw klanten tot een hoger niveau tilt en hier zelf ook voordeel uit haalt.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Zet jij al margeboosters in voor jouw business?

Boost je business

Het principe van de "margeboosters" stelt dat je je collectie opbouwt op basis van twee pijlers:

1. Langs de ene kant koop je artikelen in die klanten naar je winkel trekken. Denk hierbij aan exclusieve merken en limited edition referenties.

2. Je vult je collectie langs de andere kant aan met margeboosters: leuke hebbedingetjes die binnen je assortiment passen en waar jij lekker veel marge aan overhoudt.

De juiste balans

Zorg er zeker voor dat je een juiste balans vindt tussen deze twee pijlers. De kunst zit 'm erin om voldoende imago-artikelen uit te kiezen maar je marge zeker niet uit het oog te verliezen. Wij raden je aan om af te stappen van je traditionele inkooppatroon. Verken eens andere productcategorieën dan je gewoonlijk zou doen en verras je klanten met je zorgvuldig geselecteerde aanbod.

Zet jij al margeboosters in voor jouw business?

Een buitengewone winkelervaring

Waarom kies je eens geen verrassende items om je klanten helemaal in te pakken met je nieuwe collectie? Zo kan een leuke set zonnebrillen een mooie aanvulling vormen op jouw schoenencollectie.

Heb je bijvoorbeeld een interieurwinkel? Heb je er al eens aan gedacht om ook accessoires zoals leuke handtassen of hippe juwelen aan te bieden?

Lukt het je met moeite om je zaak overeind te houden wanneer je enkel handtassen verkoopt? Misschien ligt de oplossing wel in de bijverkoop van gekleurde sjaaltjes!

Twee vliegen in één klap

Je slaat zo twee vliegen in één klap! Je klanten zullen versteld staan van je verrassende collectie, jij krijgt de kans om meer omzet te boeken. Wedden dat niemand zal kunnen weerstaan aan jouw assortiment?

Benieuwd?

Zie jij hier ook potentieel in voor jouw zaak? Kom dan zeker eens langs op de Cash & Carry-verdieping van Trade Mart Brussels. Hier vind je sjaaltjes, armbanden en broches, schoenen en nog veel meer andere artikelen in overvloed.

  • Alles in voorraad dankzij het Cash & Carry-principe
  • Wekelijks aanvullingen in het assortiment
  • Groot margepotentieel dankzij competitieve prijzen

Benieuwd wat het Cash & Carry-principe kan betekenen voor jouw zaak? Vraag je toegangskaart aan en loop eens rond tussen onze showrooms op de A-verdieping! Wedden dat zelfs jij niet zal kunnen weerstaan aan alle leuke spulletjes?

Onze Cash & Carry-afdeling is open op weekdagen van 10-17u. Geen tijd doorheen de week? Kom dan naar één van onze zondagopeningen. Wij verwachten je!Meer nieuws


Gerelateerde pagina's