Blogartikel01 Header 700x1020
17.11.2020

Deze kerst kleurt … roze!

Zwart? Deze kleur doet het altijd goed wanneer het feest is. Een black dress met enkele opvallende accessoires maken de feestlook vaak compleet. Maar zou het niet fijn zijn om je klanten meer kleur voor te stellen? Deze eindejaarsperiode is roze helemaal on trend. Van een stoer jurkje tot een volledige combinatie in deze tint: welkom in de wondere wereld van roze!

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


In onzekere tijden grijpen mensen al snel terug naar vaste waarden. Zwart is een kleur die op elke gelegenheid kan gedragen worden. Toch hoeven we deze kerst niet per sé naar deze klassieker te grijpen, er zijn ook andere kleuren die je klanten meteen in de juiste party mood brengen. Dit seizoen is roze een kleur die de winkelrekken zal domineren. Klaar om je klanten te laten kennismaken met de eindeloze mogelijkheden van roze én al haar tinten? Laat je inspireren!

Stoer én lief

Een roze jurk is trendy én tijdloos. Het benadruk vrouwelijkheid, zonder daarin te overdrijven. Door te spelen met de textuur van de jurk krijg je meteen een stoerder effect. De jurk die we hier tonen – een prachtig stuk van Why Not - is feestelijk en zacht. De aaibare stof en de kleur zorgen voor een lieflijke uistraling, terwijl de pofmouwen er een twist aan geven. Om de look compleet te maken combineer je er verschillende accessoires bij zoals deze ketting van Kannai en armbanden van Dodi by Lemi.

Deze kerst kleurt … roze!

Een volledig roze look? Doen!

Een volledige outfit in roze? Dat is er eentje voor de durvers! Ton-sur-ton is dit seizoen een echte hit – denk volledige outfits in beige – maar daar hoeft het niet te stoppen. Ook roze is de perfecte kleur om te combineren binnen één look. Deze roze broek en trui van PB Fashion zijn een sterke combinatie die het modegevoel van jouw klant(en) meteen aanwakkert. Maak de look extra feestelijk met bijpassende accessoires: armbanden van Kannai en een heuptasje van PB Fashion.

Roze én nog veel meer tijdens de Christmas Happening

Ben je nog op zoek naar stuks om je collecties dit eindejaar mee aan te vullen? Kom dan zeker eens langs tijdens onze Christmas Happening. Van maandag 23 tot vrijdag 27 november trekken we alle registers open en staan er meer dan 200 merken klaar om je te inspireren met accessoires, fantasiejuwelen en kleding!Meer nieuws