Tmb Hero
17.01.2019

Trend lente-zomer 2019: Eighties Revival

Welkom in het neo eighties & nineties tijdperk vol glitter, fluo en flashy kleuren. De kleren en accessoires stralen power uit dankzij krachtige kleuraccenten. Zilver- en goudkleurige coatings en pailletten in plastic of metaal brengen ons terug naar de hoogdagen van disco en techno.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Fluo en flashy

Er zit pit in de zomer. Accenten of zelfs volledige outfits in fluo kleuren worden afgewisseld met oranje, fuchsia, felgroen, rood en felblauw. De fluo’s worden vaak vertaald in technische stoffen voor een sportieve look.

Back To The Eighties Fluo

Glitter en glans

Kledij en accessoires met metalen coatings of pailletten in zilver- of goudkleur brengen de discoglitter van de eighties weer tot leven. Plastic coatings en pailletten in diverse vormen worden kunstig verwerkt in kleren en accessoires.

Back To The Eighties Glitter

Techno meets sport

Rennersbroeken vieren hun comeback. Ze kaderen helemaal in de revival van de late eighties en prille nineties. Ze worden vaak gespot in combinatie met een mannenblazer met brede schouders. En uiteraard met flashy sneakers. Tank tops en andere outfits in aansluitende technische sportmaterialen houden het midden tussen sexy en sportief.

Back To The Eighties Sport


Meer nieuws