Tmb Hero
17.01.2019

Trend lente-zomer 2019: Gender Neutral

Genderneutraal is het modewoord van het moment. Het ziet ernaar uit dat deze trend nog een tijd zal aanhouden, gezien de maatschappelijke relevantie ervan. Broekpakken blijven dus belangrijk, net als jeans die vaak rijkelijk bewerkt wordt en zo een gesofistikeerd vrouwelijk kantje krijgt. Stoere elementen zoals lederen outfits en leger-geïnspireerde kledij maken deze unisex trend compleet.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Broekpakken

Het broekpak blijft hoge ogen gooien. Alle stijlen komen aan bod: oversized androgyne pakken in tijdloze motieven en mooi getailleerde pakken in glanzende materialen of in effen, discrete kleuren. Al dan niet te combineren met heel vrouwelijke tops of met trendy ceinturen met ingewerkte heuptasjes.

Trend lente-zomer 2019: Gender Neutral

Denim Deluxe

Jeans reikt veel verder dan de 5-pocket en het bijhorende jasje. Deze zomer wordt denim vertaald in bewerkte versie, van gekleurd en geborduurd tot patchwork creaties. Denim jurken en jassen in een mix van jeans en andere stoffen scoren goed. Denim accessoires maken dit jeans-universum compleet.

Trend lente-zomer 2019: Gender Neutral

Army en leder

Legeruniformen vormen de inspiratie voor jassen en broeken in kaki, beige of blauw, afgewerkt met epauletten en talrijke zakken. Lederen jassen met ritsen en metalen details en lederen tops en jurken laten zich van hun stoerste kant zien. Legertassen en lederen gordels met ingewerkte tassen stralen pure power uit.

Trend lente-zomer 2019: Gender Neutral


Meer nieuws