1019 1080x1080 2 1
Shoes & Bags Brands icon Shoes & Bags Brands
09.09.2020

Zó doe je dat: de comfy but classy stijl voor mannen

Schoenen die je zowel naar een informeel dinertje kunt dragen als naar kantoor? De mannen dragen ze maar wat graag in het voorjaar van 2021. Deze drie modellen belichamen de sportieve, geklede stijl het best.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Zó doe je dat: de comfy but classy stijl voor mannen

1. Witte sneaker

De witte sneaker gaat al enkele seizoenen lang mee en is zo’n item dat eigenlijk elke man in zijn garderobe zou moeten hebben.

De witte sneaker van Redskins (bij exposant JMB ASSOCIATION) is precies goed: zo wit mogelijk, gemaakt van stug leer en mét een kleuraccent.

Onder een grijze pantalon, een blauwe jeans of een klassieke chino: er is haast geen outfit te bedenken waar deze schoen niét bij past en daarom zijn we er gek op!

Zó doe je dat: de comfy but classy stijl voor mannen

2. Elegante wandelschoen

Er is bijna geen comfortabelere schoen te bedenken dan de wandelschoen. Gelukkig mag dit model in het voorjaar van 2021 ook gezien worden búiten de bergen en de bossen.

Camel Active geeft de klassieke wandelschoen een knappe upgrade met verschillende aardse tinten en materiaalcombinaties. Zo ben je helemaal klaar voor avonturen in de stad!

Zó doe je dat: de comfy but classy stijl voor mannen

3. Veelzijdige loafer

Wie bij de instapper meteen denkt aan stijlvolle Italiaanse dandy’s, wordt dit seizoen verrast! De loafer is namelijk toegankelijker dan ooit.

De interpretatie van Clarks is gemaakt van blauw suède en heeft een veelkleurige zool. Daarmee past deze schoen ook prima onder je favoriete jeans of luchtige shorts.

Tal van spraakmakende en on-trend merken weten wel raad met de classy-comfy stijl… Ontdek ze bij Trade Mart!Meer nieuws