IMG artikel 850x531 nextarticle succes brusselinterior
27.11.2020

Het succes van Brussels Interior Event

Brussels Interior Event 2020 bracht in september 25% meer bezoekers op de been dan de vorige editie. Daar hebben onze exposanten bij Trade Mart Brussels natuurlijk alles mee te maken.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Het succes van Brussels Interior Event

Het zijn uitdagende tijden voor alles en iedereen, en dus ook voor onze Home & Living exposanten. En toch slaagden we er samen in om afgelopen september maar liefst een kwart meer bezoekers dan tijdens de vorige editie te ontvangen op ons Brussels Interior Event 2020.

Op een 100% coronaproof manier konden retailers onze Home & Living exposanten ontmoeten en in alle rust hun nieuwe collecties bekijken. Een inspirerend event waar alle partijen een stevige opsteker van kregen!

Het succes van Brussels Interior Event

Ben jij erbij op Brussels Interior Event 2021?

Maak je op voor de volgende editie van Brussels Interior Event van 31 januari tot 2 februari en van 22 tot 23 februari 2021.

Het succes van Brussels Interior Event

Home & Living is booming business!

Nog fijn nieuws voor onze Home & Living exposanten! Want in het voorjaar van 2021 opent een gloednieuwe cash & carry afdeling bij Trade Mart Brussels: Home & Living & Go. Zo kunnen retailers meteen gewenste artikelen uitkiezen én meenemen voor hun winkels.

De Home & Living sector is overduidelijk een booming bussiness, waar we bij Trade Mart Brussels als flexibele partner graag mee onze schouders onder zetten. Met oplossingen op jouw maat zorgen we dat ook jouw collecties het publiek bereiken dat ze verdienen.Meer nieuws