Tmb Hero
17.01.2019

Trend lente-zomer 2019: New Feminity

Tegenover de genderneutrale mode tekent zich een nieuwe vrouwelijkheid af. Ze heeft vele gezichten, van nostalgisch en zuiders over sensueel en op en top romantisch tot natuurlijke eenvoud.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Licht en beweeglijk

Vloeiend vallende stoffen in vederlichte materialen stralen één en al sensualiteit uit. Strokenrokken, prachtige plisséjurken en -rokken en details zoals volants, franjes en veertjes zorgen voor een sierlijke beweeglijkheid. Deze stijl vertaalt zich in een waaier van kleuren, van wit en pastels tot warme, uitbundige tinten, in effen versie, in degradé of in veelkleurige motieven.

Ook accessoires tooien zich met pluimpjes, franjes en plissé details.

Trend lente-zomer 2019: New Feminity

Bloemenweelde

De romantiek viert hoogtij dankzij een verscheiden aanbod van bloemmotieven. Ze variëren van veelkleurige bedrukkingen tot fraai borduurwerk. Applicaties van bloemen in diverse materialen bezorgen tassen en schoenen een zomerse toets. Fantasiejuwelen delen in de bloemenweelde.

Trend lente-zomer 2019: New Feminity

Natuurlijke eenvoud

Elegantie in al z’n eenvoud krijgt vorm in effen silhouetten, in wit of in natuurlijke tinten. De belijningen zijn uitgepuurd, de materialen natuurlijk. De accessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen of zijn op de natuur geïnspireerd. Denk strohoeden en tassen van gevlochten sisal of riet, schoenen en tassen in naturel leder en juwelen op basis van schelpen, been of stenen.

Trend lente-zomer 2019: New Feminity


Meer nieuws