Tmb Hero
22.10.2018

Nieuwe exposanten op Kids World

De afgelopen maanden mochten we in onze KIDS WORLD op Trade Mart Brussels heel wat nieuwe exposanten verwelkomen. We stellen ze graag even voor.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Tmb 2945

Lodger

Alles om het leven van jonge ouders heerlijk easygoing te maken. Optimaal comfort voor thuis en onderweg. Alle producten van Lodger worden met veel zorg en liefde gemaakt.

Jep

JEP! Agenturen

Een collectie vol toonaangevende merken en lifestyle producten. Stoer, lief en stijlvol! JEP! biedt de perfecte aanvulling voor je winkel.

Tmb 2895

Bibi

Kwaliteitsvolle babyproducten die kids en ouders doen stralen. Bij het Zwitsers merk Bibi vind je naast spenen en flessen ook verschillende handige accessoires.

Tmb 3175

Songes et Rigolades

Prachtige bedjes die meegroeien met het kind. Gebaseerd op de wensen van ouders en kinderen. De meubels van Songes et Rigolades zijn perfect voor kids tussen 0 en 6 jaar.

Tmb 3065

Dimpel

Superzachte en lieflijke knuffels. De pastel kleuren en schattige dieren omarmen kinderen vol zachtheid.

Tmb 3107

4 Small Ones

Trendy en innovatieve producten voor baby’s en kleuters. Van de duurzame Hevea babyproducten, over Playtray tafelbladen tot de geweldige tafeltjes van We Might Be Tiny.

Tmb 3134

Coco & Pine

Dit Belgisch bedrijf kunnen we best omschrijven als stijlvol en minimalistisch. Bij Coco & Pine gebruiken ze de meest uiteenlopende materialen en verwennen ze de kapoenen op maat. Leuk om te weten: alle stuks worden ontworpen in Antwerpen en gefabriceerd in Portugal.

Carreconfituur

Carré Confituur

Carré Confituur heeft een portefeuille vol leuke brands als Naturino, Mimi & Lula, Benjamins, Yumbox, Petra Boase.

Euretco

Euretco Label Company

Babyface, Kidzface en Blue Rebel. Stuk voor stuk topmerken voor kids. Euretco Label Company biedt eigenzinnig, stoere en een tikkeltje tegendraadse kleding. Zeker en vast een bezoekje waard!

Maksimo

Maksimo

Mooie kinderlampen en -tafeltjes van Miniwoo worden hier gecombineerd met leuke gadgets van Minimou. Deze designitems komen in elke baby- en kinderkamer perfect tot hun recht.

Tmb 3001

Dekado

Superzacht pluche- en babyartikelen van hoge kwaliteit. Dekado is ook Belgisch verdeler van de merken Happy Horse en Baby Gi.Meer nieuws