Tmb Hero
09.04.2018

Nieuw bij Baby Matters, Mamelou en Unicell

Op maandag 30 april is het opnieuw Kids World Monday Opening. Dat betekent: alle showrooms in de Kids World zullen open zijn! Ben jij op zoek naar leuke producten om je voorjaarscollectie aan te vullen?

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


What's new?

Onze exposanten staan niet stil: jouw leveranciers van de Kids World hebben er weer een aantal nieuwe producten bij! Tijdens de Monday Openings kan je een kijkje gaan nemen in alle showrooms. We zetten alvast drie nieuwigheden in de kijker.

Baby Matters: een draagzak die ademt

Nieuw bij Baby Matters, Mamelou en Unicell

Om het voorjaar van 2018 goed in te zetten, voegt Ergobaby de Omni 360 draagzak, nu ook in Cool Air Mesh versie in ademende stof aan hun assortiment toe!

De Cool Air Mesh-stof reguleert de temperatuur van je baby en is de perfecte optie voor actieve ouders die hun baby bijvoorbeeld op reis of tijdens een wandeling willen dragen.

De ergonomische Omni 360 Cool Air-draagzak groeit mee met je kindje en is zowel geschikt voor pasgeboren baby’s als peuters. Bovendien kan je je baby met de Omni 360 op élke positie dragen: op je heup, op je rug, en op 2 manieren op je buik! Zalig samen de wereld ontdekken!

Meer weten? Ontdek dit product bij BABY MATTERS in showroom E AZUR 335 in de Kids World

Unicell: gehoorbescherming voor baby's

Nieuw bij Baby Matters, Mamelou en Unicell

'Em’s For Bubs' zijn de eerste oorbeschermers in de wereld die zijn ontworpen voor baby’s. Door de verstelbare hoofdband blijven de oorbeschermers op hun plaats en is er geen druk op de kwetsbare fontanel.

Kermissen, vuurwerk, voetbalmatchen, speeltuinen, optredens, druk verkeer, het geluid van grasmaaiers… Allemaal gelegenheden om even stil te staan bij de bescherming van het gehoor van je kleine spruit, dat kostbaar maar ook erg kwetsbaar is.

Meer weten ? Ontdek dit product bij Unicell in showroom E Atrium 44b in Kids World.

Mamelou: natuurlijk rubberen fopspenen

Nieuw bij Baby Matters, Mamelou en Unicell

Nieuw bij Mamelou: natuurlijk rubberen fopspenen van het deense merk BIBS.

Het ronde model doet de baby het meest denken aan een tepel, dus heel geschikt als je borstvoeding geeft. De fopspenen zijn 100% BPA free en 100% natuurlijk rubber.

Meer weten? Ontdek dit product bij MAMELOU in showroom N AZUR 347 - N AQUARELLE 367 in de Kids WorldMeer nieuws