Tmb Hero
18.05.2018

Nieuw bij Isabelle Beelen, Bomedys en Baby Matters

Op maandag 28 mei is het opnieuw Kids World Monday Opening. Dat betekent: alle showrooms in de Kids World zullen open zijn!

Hieronder ontdek je alvast 3 nieuwe producten die je voortaan kan vinden in de Kids World.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


What's new?

Onze exposanten staan niet stil: jouw leveranciers van de Kids World hebben er weer een aantal nieuwe producten bij! Tijdens de Monday Openings kan je een kijkje gaan nemen in alle showrooms. We zetten alvast drie nieuwigheden in de kijker.

Isabelle Beelen : Back to school met Jungle by Jungle

Isabelle Beelen

Jungle by Jungle is een Frans merk van design meubilair dat mooie en functionele collecties biedt. De meubelen zijn bedacht om lang mee te gaan en van generatie tot generatie te worden doorgegeven. Zachte en afgeronde eigentijdse lijnen, die over de jaren heen reizen door de onschuld en de poëzie van een gelukkige jeugd. Het meubilair wordt geproduceerd in Frankrijk en in de rest van Europa, volgens het traditionele vakmanschap, met een hoge kwaliteit en een onberispelijke afwerking. Het gebruikte hout wordt met zorg geselecteerd, voor een duurzaam bosbeheer.

Meer weten? Ontdek dit product bij ISABELLE BEELEN in showroom E AZUR 354 in de Kids World

Bomedys : Onze stilste borstkolf ooit!

Bomedys

Om je baby zo makkelijk en comfortabel mogelijk te laten genieten van alle goede eigenschappen van moedermelk introduceren we met trots de nieuwe Philips Avent Ultra comfort borstkolf (Enkel SCF332/31 & Duo SCF334/31). Met minder dan 50 decibel is dit onze stilste borstkolf ooit. Dankzij het innovatieve ontwerp ben je comfortabel en ontspannen waardoor de melk gemakkelijk op gang komt. Het slim geplaatste zachte en warme massagekussen stimuleert de melkafgifte en zorgt ervoor dat je zonder naar voren te leunen, kunt kolven. Bovendien is er ook een dubbele kolf waardoor je beide borsten tegelijk kunt kolven en dus meer melk in minder tijd hebt. Kortom, alles wat je nodig hebt om gemakkelijk en comfortabel te kunnen kolven.

Meer weten? Ontdek dit product bij BOMEDYS in showroom E ATHENES 241 in de Kids World.

Baby Matters : Ben je op zoek naar een veilig én knus plekje voor pasgeborenen?

Baby Matters

Dan is dit Voksi Baby Nestje exact wat je zoekt. Het Baby Nestje is licht en compact, zodat je overal waar je gaat het lievelingsplekje van je kindje (in een handige travelbag!) kan meenemen. Bovendien is dit nestje superveilig: er zit geen enkel touwtje aan waaraan baby’s zich kunnen kwetsen, de zachte rand beschermt je kindje maar werd niet té hoog gemaakt owv verstikkingsgevaar én alle stoffen en onderdelen hebben goedkeuringscertificaat Oeko-Tex Standaard 100; klasse 1.

Meer weten? Ontdek dit product bij Baby Matters in showroom E AZUR 335 in de Kids World.Meer nieuws