Hrtrademartniveaub 812823 Min
Shoes & Leather icon Shoes & Leather
08.02.2019

Schoenen en lederwaren bij Trade Mart brussels - 600 merken in een vernieuwd kader

Ben jij onlangs nog op onze afdeling voor schoenen en lederwaren geweest? Nee? Je gelooft je ogen niet. De verdieping kreeg een totaalrenovatie! Ontdek het resultaat hier.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Walk Watch Trade Mart Brussels

Het project

Rotondes werden aangepakt, de gangen zijn nu breder, buitenlicht werd naar binnen getrokken en er werden een heleboel nieuwe, gezellige plekjes gecreëerd. Al deze recente aanpassingen aan het gebouw hebben nu al een positieve impact op de dynamiek op de zogenaamde B-verdieping. Alle nieuwe collecties komen veel beter tot hun recht. De etalagehoekjes zorgen bovendien voor de nodige inspiratie.

7 R4 A2433 Min

Inspirerend netwerk van schoenhandelaren

Het uiteindelijke doel van de renovatiewerken was natuurlijk niet enkel om meer daglicht binnen de gangen van Trade Mart te krijgen. De organisatie hoopt retailers en exposanten een platform te kunnen bieden om zichzelf heruit te vinden in een soms moeizame markt.

Met een uniek aanbod van 600 merken op één enkele plek, is het dan ook dé place to be om inspiratie op te doen en te netwerken met experts uit de industrie.

"We willen zowel onze bezoekers als onze exposanten helpen klaarstomen voor de toekomst. Ondanks de digitalisering van de markt is het nog steeds belangrijk om een stevig netwerk op te bouwen. Velen in de sector trappen bovendien in de "virtuele val" en verliezen de voeling met de fysieke producten. Wij willen een platform aanbieden waarmee menselijk contact vooropgesteld wordt en de touch en feel van de collecties niet verloren gaat. Zo hopen we het retaillandschap een duwtje in de rug te geven."

- Lies Vandiest, Business Unit Manager bij Trade Mart

7 R4 A2734 Min

Kom eens langs!

Zin om ook eens langs te komen? Tijdens het inkoopseizoen bezoek je ons op maandag en dinsdag. Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete merk open is? Neem contact op via de exposantengegevens en maak een afspraak!Meer nieuws