HEREN SPORTIEF 700x1020
Cash&Carry Fashion icon Cash&Carry Fashion
21.10.2020

Sportief is in! Dat bewijzen de mannencollecties voor het najaar

De mode voor dit najaar bewijst dat het niet allemaal zo afgestoft moet zijn: een donsjas met nonchalante streepjes of een sportieve jogging. Combineren doe je naar hartenlust én vooral naar gevoel.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Sportief is in! Dat bewijzen de mannencollecties voor het najaar

1. Stoer en functioneel

Dit najaar kiezen we voor functionaliteiten zonder af te geven aan stijl of comfort. Een echte eye-catcher is deze gele jas van Giuliano Uomo en bovendien is de afneembare kap ook heel functioneel! Zo heeft de koude geen schijn van kans en ga jij telkens weer modieus de deur uit.

Bovendien maakt de streepjes T-shirt, jeans, ceintuur en lange sweater van Giuliano Uomo de outfit net een tikkeltje stoerder. De collier en armbanden van Times Nach sluiten dan weer perfect aan bij deze look.

Sportief is in! Dat bewijzen de mannencollecties voor het najaar

2. Casual chic met een twist

Het hoeft niet altijd klassiek te zijn. Zo kan je perfect een joggingbroek met een chiquere vest combineren. Dat geeft een look een sterke uitstraling en het is de ultieme look voor een wandeling in de stad, een uitje met je vrienden of gewoon om lekker thuis te chillen.

De joggingbroek van Giuliano Uomo is de blikvanger van deze look en is het vertrekpunt om deze outfit verder af te werken. De geklede jas van Giuliano Uomo en de sjaal van Miss Terre zorgen dan weer voor een chique twist. Het uurwerk van Clock House Nebelux en de armbanden van J.J. Willems sluiten qua kleuren perfect aan bij de sportievere broek.

Zin om al onze sportieve looks te komen ontdekken? Kom dan snel langs bij onze Cash & Carry-afdeling en neem de leukste items voor herfst/winter 2020 meteen mee of bekijk hier alvast onze folder en laat je inspireren!Meer nieuws