Xxdries Van Noten Dss19 0099
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
08.03.2019

Trend Alert: 80's Revival - Fluo & Flashy

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je de 80's fluotrend kan ontdekken.

Inschrijven op nieuwsbrief

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


80's Revival?

Welkom in het neo eighties & nineties tijdperk vol glitter, fluo en flashy kleuren. De kleren en accessoires stralen power uit dankzij krachtige kleuraccenten. Zilver- en goudkleurige coatings en pailletten in plastic of metaal brengen ons terug naar de hoogdagen van disco en techno. Deze zomer gaan we all out!

Fluo en flashy

Er zit pit in deze zomer. Accenten of zelfs volledige outfits in fluo kleuren worden afgewisseld met oranje, fuchsia, felgroen, rood en felblauw. De fluo’s worden vaak vertaald in verrassende stoffen voor een sportieve look. De volgende looks komen rechtstreeks van de catwalk.

Back To The Eighties Fluo

Fluo bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele fluo accenten van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks uit de collecties van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Azone 3
Dody 4


Heuptasje Slangenprint: Dodi by Lemi

Fluo oranje Heuptas: A-zone


Kom de fluo trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws