Xxisabel Marant Ss19 0009
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
08.03.2019

Trend Alert: 80's Revival - Shimmery Metallic

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je de 80's metallic trend kan ontdekken.

Inschrijven op nieuwsbrief

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Xxbalmain Dss19 0133

80's Revival?

Welkom in het neo eighties & nineties tijdperk vol glitter, fluo en flashy kleuren. De kleren en accessoires stralen power uit dankzij krachtige kleuraccenten. Zilver- en goudkleurige coatings en pailletten in plastic of metaal brengen ons terug naar de hoogdagen van disco en techno. Deze zomer gaan we all out!

Shimmery Metallic

Kledij en accessoires met metalen coatings of pailletten in zilver- of goudkleur brengen de discoglitter van de eighties weer tot leven. Plastic coatings en pailletten in diverse vormen worden kunstig verwerkt in kleren en accessoires. Benieuwd hoe je deze trend ook in jouw winkel naar voren kan brengen? Lees dan zeker verder.


Enkellaarsjes: Balmain ss19

Back To The Eighties Glitter

Metallic Glitters bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele metallic accenten van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks uit de collecties van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Trend S 201910774

Jurk en jasje Les 2 Filles

Schoenen Gomag

Zonnebril Dodi by Lemi

Ring Times Nach

Schuinovertasje A-Zone

Armband By Wendy

Kom de metallic trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws