Christian Wijnants Ss19 0012
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
11.03.2019

Trend Alert: Gender Neutral Broekpakken

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je de androgyne broekpakkentrend kan ontdekken.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Trend Alert: Gender Neutral Broekpakken

Gender Neutral?

Genderneutraal is hét modewoord van het moment. Het ziet ernaar uit dat deze trend nog een tijd zal aanhouden, gezien de maatschappelijke relevantie ervan. Broekpakken blijven belangrijk, net als jeans die vaak rijkelijk bewerkt wordt en zo een gesofisticeerd vrouwelijk kantje krijgt. Stoere elementen zoals lederen outfits en leger-geïnspireerde kledij maken deze unisex trend compleet.

Broekpakken

Het broekpak blijft hoge ogen gooien. Alle stijlen komen aan bod: oversized androgyne pakken in tijdloze motieven en mooi getailleerde pakken in glanzende materialen of in effen, discrete kleuren. Al dan niet te combineren met heel vrouwelijke tops of met trendy ceinturen met ingewerkte heuptasjes.

Afgebeeld: Haider Ackermann ss19

Trend Alert: Gender Neutral Broekpakken

Androgyne Broekpakken bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele klassevolle androgyne stukken uit de collecties van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Trend Alert: Gender Neutral Broekpakken

Broek Les 2 Filles

Blouse Amélie&Amélie

Handtas Dolcevitta Serenade

Hoed Byka Fashion

Foulard Dodi by Lemi

Heuptasje Giuliano Mode

Halssnoer + oorringen Dodi by Lemi

Kom deze trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws