Antonio Marras Ss19 0087
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
11.03.2019

Trend Alert - Gender Neutral - Denim Deluxe

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je de moderne versie van de goeie oude jeans kan ontdekken.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Trend Alert - Gender Neutral - Denim Deluxe

Gender Neutral?

Genderneutraal is hét modewoord van het moment. Het ziet ernaar uit dat deze trend nog een tijd zal aanhouden, gezien de maatschappelijke relevantie ervan. Broekpakken blijven belangrijk, net als jeans die vaak rijkelijk bewerkt wordt en zo een gesofisticeerd vrouwelijk kantje krijgt. Stoere elementen zoals lederen outfits en leger-geïnspireerde kledij maken deze unisex trend compleet.

Denim Deluxe

Jeans reikt veel verder dan de 5-pocket en het bijhorende jasje. Deze zomer wordt denim vertaald in bewerkte versie, van gekleurd en geborduurd tot patchwork creaties. Denim jurken en jassen in een mix van jeans en andere stoffen scoren goed. Denim accessoires maken dit jeans-universum compleet.

Afgebeeld: Fendi ss19

Trend Alert - Gender Neutral - Denim Deluxe
Trend Alert - Gender Neutral - Denim Deluxe

Denim Deluxe bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele verrassende denim stukken uit de collecties van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Trend Alert - Gender Neutral - Denim Deluxe

Blouson Noi per Voi Fashion

T-shirt La Croisette

Jeans Amélie&Amélie

Riemen Dodi by Lemi

Schoenen Gomag

Heuptasje A-Zone

Armbanden By Wendy

Pet A-Zone

Collier Times Nach

Kom deze trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws