Fendi Ss19 0043
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
08.03.2019

Trend Alert - Gender Neutral - Leder

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je de moderne versie van het lederen jack kan scoren.

Inschrijven op nieuwsbrief

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Hermes Dss19 150

Gender Neutral?

Genderneutraal is hét modewoord van het moment. Het ziet ernaar uit dat deze trend nog een tijd zal aanhouden, gezien de maatschappelijke relevantie ervan. Broekpakken blijven belangrijk, net als jeans die vaak rijkelijk bewerkt wordt en zo een gesofisticeerd vrouwelijk kantje krijgt. Stoere elementen zoals lederen outfits en leger-geïnspireerde kledij maken deze unisex trend compleet.

Army Leather

Legeruniformen vormen de inspiratie voor jassen en broeken in kaki, beige of blauw, afgewerkt met epauletten en talrijke zakken. Lederen jassen met ritsen en metalen details en lederen tops en jurken laten zich van hun stoerste kant zien. Legertassen en lederen gordels met ingewerkte tassen stralen pure power uit.

Afgebeeld: Hermès ss19

Gender Neutral Army

Army Leather bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele verrassende denim stukken uit de collecties van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Trend S 201910567

Jurk Malibu

Jeans Noi per Voi Fashion

Top groen Les 2 Filles

Lederen jas Noi per Voi Fashion

Riem Dodi by Lemi

Shopper Giuliano Mode

Bloem op shopper Times Nach

Armband Dodi by Lemi

Schoenen Gomag

Kom deze trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws