Alexander Mac Queen Dss19 0083
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
11.03.2019

Trend Alert - New Femininity - Bloemenweelde

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je kleding, accessoires en handtassen kan vinden met die bloemenweelde uitstralen.

Inschrijven op nieuwsbrief

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


New Femininity?

Tegenover de androgyne, genderneutrale mode tekent zich bij de grote modehuizen toch ook een tegenbeweging af: een nieuwe interpretatie van vrouwelijke vormen en silhouetten. Deze tegenbeweging heeft vele gezichten, van nostalgisch en zuiders over sensueel en op en top romantisch tot natuurlijke eenvoud.

Bloemenweelde

De romantiek viert hoogtij dankzij een verscheiden aanbod van bloemmotieven. Ze variëren van veelkleurige bedrukkingen tot fraai borduurwerk. Applicaties van bloemen in diverse materialen bezorgen tassen en schoenen een zomerse toets. Fantasiejuwelen delen in de bloemenweelde.

Afbeelding: Dries Van Noten ss19

New Feminity Bloemen

Bloemenweelde bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele elegante, sierlijke stukken uit de collecties van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Trend S 201910404

Jurk Interdy

Jas Interdy

Pantalon La Croisette

Sandalen Gomag

Hoed Dodi by Lemi

Tas Giuliano Mode

Armband By Wendy

Halssnoer Byka Fashion

Kom deze trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws