Valentino Ss19 0048
Fashion & Accessories icon Fashion & Accessories
11.03.2019

Trend Alert - New Femininity - Natuurlijke eenvoud

Wij stuurden onze trendwatchers naar de catwalks en spotten voor jou de hottest trends voor het lente-zomer seizoen 2019. Hier lees je bij welke exposanten je kleding, accessoires en handtassen kan vinden die een natuurlijke eenvoud uitstralen.

Meer nieuws van Trade Mart Brussels

Altijd op de hoogte zijn van events, nieuwe merken en nieuwe exposanten op Trade Mart Brussels?

Volg ons


Trend Alert - New Femininity - Natuurlijke eenvoud

New Femininity?

Tegenover de androgyne, genderneutrale mode tekent zich bij de grote modehuizen toch ook een tegenbeweging af: een nieuwe interpretatie van vrouwelijke vormen en silhouetten. Deze tegenbeweging heeft vele gezichten, van nostalgisch en zuiders over sensueel en op en top romantisch tot natuurlijke eenvoud.

Natuurlijke eenvoud

Elegantie in al z’n eenvoud krijgt vorm in effen silhouetten, in wit of in natuurlijke tinten. De belijningen zijn uitgepuurd, de materialen natuurlijk. De accessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen of zijn op de natuur geïnspireerd. Denk strohoeden en tassen van gevlochten sisal of riet, schoenen en tassen in naturel leder en juwelen op basis van schelpen, been of stenen.

Afbeelding: Etro ss19

Trend Alert - New Femininity - Natuurlijke eenvoud

Natuurlijke eenvoud bij Trade Mart Brussels

Wil jij je etalage ook een upgrade geven met enkele elegante, sierlijke stukken uit de collecties van één van onze 200 merken? Ons team selecteerde de beste stuks van onze exposanten om jouw collectie op te peppen. Ontdek ze hieronder en plan je bezoekje aan onze Cash & Carry-afdeling!

Trend Alert - New Femininity - Natuurlijke eenvoud

Jurk Secret’s Garden

Hoed Byka Fashion

Handtas Giuliano Mode

Espadrilles Dodi by Lemi

Halssnoer + Oorringen By Wendy

Armband A-Zone

Zonnebril Dodi by Lemi

Kom deze trend shoppen!

Vele exposanten van Trade Mart Brussels bieden hun collecties aan aan Cash & Carry-voorwaarden. Dit betekent dat jij als retailer maar hoeft binnen te lopen, je stukken kiest en ze meteen kan meenemen. Op deze manier heb jij de hotste trends als eerste in je winkel hangen!Meer nieuws