WORLD OF TRADEMART

Over ons

Trade Mart Brussels is het grootste experience platform voor retail professionals in de Benelux. Winkeliers vinden er inspiratie voor het nieuwe seizoen en kopen er collecties in bij duizenden merken in mode, accessoires, schoenen, interieur en nog veel meer.

Ons verhaal

Uitgedrukt in generaties, zou Trade Mart Brussels tot de Generation X behoren. Als 40 plusser hebben we als platform toch wel al heel wat mogen meemaken. Reden te meer om een klein beetje geschiedenis te schrijven dus.

Meer info

Missie en Visie

Al meer dan 40 jaar is Trade Mart Brussels de draaischijf voor alle retail professionals van België en daarbuiten. Wat zit daar nu precies achter en hoe kunnen we die missie blijven versterken?

Meer info

Buro & Design Center

Maak kennis met Buro & Design Center, een multifunctionele werkomgeving voor professionele dienstverleners en bedrijven.

Meer info

Vacatures

Wil je de toekomst van retail mee vormgeven en ons sterk en divers team ondersteunen? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Bekijk alle vacatures

Contacteer ons

Heb je opmerkingen, feedback, vragen of ideeën? Laat het ons dan zeker weten.

Stuur ons een bericht

Trade Mart Brussels in een handomdraai

Meer dan 1500 merken

Ben je op zoek naar een specifiek merk? Hier vind je een overzicht van alle merken die je op Trade Mart Brussels kan vinden.

Bekijk alle merken

Meer dan 400 exposanten

Wil je contact opnemen of meer weten over één of meerdere van onze exposanten? Hier vind je alle gegevens van agenten, distributeurs, importeurs of fabrikanten die op Trade Mart Brussels aanwezig zijn.

Bekijk alle exposanten

9 sectoren

Het aanbod dat je in Trade Mart Brussels kan vinden, is ingedeeld in verschillende sectoren. Op deze pagina ontdek je wat je in elke sectoren mag verwachten.

Ontdek onze verschillende sectoren

Meer dan 10.000 producten

Op zoek naar specifieke producten om het assortiment van jouw winkel aan te vullen? Ontdek bij welke exposanten je terecht kan voor het product dat jij zoekt.

Bekijk alle producten