Decostar Summer House 4

Design & Gifts icon Design & Gifts

Wie graag mee is met de laatste trends, is in Design & Gifts op de juiste plaats. Verwacht je aan een heleboel unieke en hedendaagse merken die producten voorstellen met een hoog fun-gehalte.

Openingsdagen

De Design & Gifts afdeling is elke laatste maandag van de maand, van 10u00 tot 17u00, geopend.

Bekijk alle openingsdagen.


Een amalgaam aan hippe producten en merken

De merken die hier voorgesteld worden, hebben één ding gemeen: stuk voor stuk zijn ze origineel en uniek, soms zelf met een hoek af. Waarvoor breng je best een bezoekje aan Design & Gifts? Verkoop je in je winkel wel eens design gadgets, eclectische items voor keuken, slaap- of badkamer, schrijfwaren & stationary, funky accessories of design verlichting? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Voor wie?

Design shops & concept stores zijn de klanten bij uitstek in onze Design & Gifts afdeling, maar in feite is het aanbod hier zo divers dat het heel uiteenlopende winkels kan aanspreken. Ook speelgoedwinkels, duurzame eco-stores, wijnhandels of koffiezaken, papershops en bloemenzaken vinden hier hun gading.

Wanneer?

Elke laatste maandag van de maand worden in deze sector de ideale geschenkartikelen voorgesteld.

Bovendien organiseren we samen met onze exposanten een aantal koopzondagen en evenementen, zoals het Brussels Interior Event. Zo kan u op een heel relaxte manier inspiratie opdoen en uw collectie samenstellen. Uiteraard kan je na afspraak ook op andere momenten bij onze exposanten terecht. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met jouw leveranciers via de gegevens die je vindt op hun respectievelijke exposantenpagina's.

Brussels Interior Event

Aan het begin van elk inkoopseizoen organiseren de exposanten van In & Outdoor Decoration, Kitchen & Dinner en Design & Gifts samen het Brussels Interior Event. Tijdens dit zesdaags event, verspreid over 2 weekends, stellen ze trots hun nieuwigheden voor aan alle interieurprofessionals.

Ontdek zelf de sector Design & Gifts

Wedden dat je versteld zal staan van het aanbod?


Gerelateerd nieuws

Aankomende evenementen in deze sector