Luna D Noi Per Voi6805

Fashion & Accessoires  iconFashion & Accessoires

De mooiste jurken,bloesjes, broeken, kostuums, lederen jassen, portefeuilles, handtassen, sleutelhangers, en nog veel meer, allemaal beschikbaar uit voorraad.

Openingsdagen

De Fashion & Accessories afdeling is elke weekdag geopend, van 10u00 tot 17u00.

Bekijk alle openingsdagen

Blijf op de hoogte


De laatste trends in mode en accessoires, elke week opnieuw

In de Fashion & Accessories afdeling kan je het hele jaar door je collectie samenstellen en aanvullen, op maat van je winkel en je cliënteel. Deze afdeling wordt ook wel eens de Cash & Carry afdeling genoemd. Kleding, sjaals, juweeltjes, schoenen, handtassen en nog veel meer, zijn hier namelijk op voorraad beschikbaar. Wekelijks komen er bij onze exposanten nieuwe items binnen. Vind je bepaalde kledingstukken of accessoires leuk? Dan kan je deze meteen betalen en meenemen. Zo liggen ze dezelfde dag nog bij jou in de winkel, en kan je je aanbod optimaal afstemmen op de wensen van jouw klanten.

Voor wie?

Van kledingboetieks en accessoirewinkels tot schoenen- en lederwarenwinkels die op zoek zijn naar een paar leuke accessoires om hun collecties een finishing touch te geven, kappers en schoonheidsspecialistes die hun klanten nog iets extra willen aanbieden: de bezoekers van de Fashion & Accessories afdeling zijn even divers dan het aanbod dat er te vinden is.

Wanneer?

De Fashion & Accessories afdeling is elke weekdag open. Bovendien organiseren we samen met onze exposanten een aantal koopzondagen en evenementen zoals de Fashion & Accessories Happening. Zo kan u op een heel relaxte manier inspiratie kan komen opdoen en uw collectie samenstellen. Uiteraard kan je na afspraak ook op andere momenten bij onze exposanten terecht. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met jouw leveranciers via de gegevens die je vindt op hun respectievelijke exposantenpagina's.

Fashion & Accessories Happening

Twee keer per jaar ben je als retailer welkom tijdens de Fashion & Accessories Happening. Laat je tijdens dit tweedaags evenement inspireren en verrassen door de nieuwste collecties en trends in mode en accessoires.