Dsc8868 Hr

Fashion Gardens icon Fashion Gardens

Ben je op zoek naar een sterk modemerk dat als trekker kan dienen van het gamma in jouw winkel? Of zoek je net een minder gekend maar exclusief merk om je klanten te verrassen met iets nieuws? In de Fashion Gardens vind je een reeks professionele en dynamische, nationale en internationale modemerken.

Openingsdagen

De Fashion Gardens zijn elke weekdag geopend, van 10u00 tot 17u00.

Bekijk alle openingsdagen.

Inschrijven op nieuwsbrief


Unieke modemerken, op collectie

De Fashion Gardens omvat een uitgebreid gamma aan merken en collecties – van dames- en herenmode tot handtassen en exclusieve schoenencollecties, badmode en lingerie, en dat binnen een zeer professionele en hedendaags kader. Voorgestelde collecties gaan van het midden- tot het hogere segment, en worden doorgaans verkocht via het principe van voororders.

Voor wie?

Modeboetieks die op zoek zijn naar exclusieve en unieke merken die aansluiten bij hun verhaal, vinden al jaar en dag de weg naar de Fashion Gardens. In de Fashion Gardens kies je niet alleen voor een bepaald merk, maar bouw je een vertrouwensrelatie uit met de personen achter de merken.

Wanneer?

De merken die je op de Fashion Gardens kan vinden, werken gewoonlijk op afspraak. Je neemt dus best altijd even contact op met je leveranciers om hen te verwittigen van je komst. De nodige contactgegevens kan je vinden op hun respectievelijke exposantenpagina's.