Clayre Eef

In & Outdoor Decoration icon In & Outdoor Decoration

Op zoek naar decoratie? Dan ben hier op het juiste adres! In deze afdeling ontdek je elke week de laatste trends voor huis en tuin.

Openingsdagen

De exposanten in In & Outdoor Decoration zijn elke maandag geopend, van 10u00 tot 17u00.

Bekijk alle openingsdagen


De leukste decoratieve items voor binnen en buiten

Hier moet je zijn voor alles wat te maken heeft met decoratie. Het gamma gaat van huishoudtextiel en kleinmeubelen tot verlichting, woonaccessoires, meubelen en zitmeubelen voor binnen en buiten het huis, geschenkartikelen en nog veel meer. Daarbij werken veel van de aanwezige merken op collectie, maar zijn er zeker ook merken die op korte termijn kunnen leveren of voorradige producten verkopen volgens het Cash & Carry-principe.

Voor wie?

Voor professionals in decoratie natuurlijk! Dat kunnen pure decoshops zijn, maar bijvoorbeeld ook tuincentra, bloemisten, concept stores, meubelwinkels en woonboetieks, zelfs binnenhuisarchitecten en kinderwinkels durven hier wel al eens naar leuke decoratieartikelen komen zoeken.

Wanneer?

De afdeling In & Outdoor Decoration is elke maandag geopend. Bovendien organiseren we samen met onze exposanten een aantal koopzondagen en evenementen, zoals het Brussels Interior Event. Zo kan u op een heel relaxte manier inspiratie opdoen en uw collectie samenstellen. Uiteraard kan je na afspraak ook op andere momenten bij onze exposanten terecht. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met jouw leveranciers via de gegevens die je vindt op hun respectievelijke exposantenpagina's.

Brussels Interior Event

Aan het begin van elk inkoopseizoen organiseren de exposanten van In & Outdoor Decoration, Kitchen & Dinner en Design & Gifts samen het Brussels Interior Event. Tijdens dit zesdaags event, verspreid over 2 weekends, stellen ze trots hun nieuwigheden voor aan alle interieurprofessionals.

Ontdek zelf de sector In & Outdoor Decoration

Wedden dat je versteld zal staan van het aanbod?


Gerelateerd nieuws

Aankomende evenementen in deze sector