Img 9721

Kids World icon Kids World

Laat je betoveren door de wereld van de allerkleinsten. Eten, drinken, spelen, sporten, slapen, reizen: in de Kids World vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Openingsdagen

De Kids World is elke laatste maandag van de maand, van 10u00 tot 17u00, geopend.

Bekijk alle openingsdagen.


Welkom in de wereld van baby & kids

In de Kids World ontdek je een uitgebreid gamma van meer dan 300 collecties voor baby & junior, met allerhande artikelen, gaande van klassieke puericultuur tot materniteit, speelgoed, kleertjes, accessoires, geschenken, meubeltjes en decoratie.

Voor wie?

Van geboortewinkels en -webshops, speelgoedwinkels, boetieks in kinderkleding en kids concept stores tot gezondheids-, mutualiteitsshops en grote retailers : elke professional in baby- & kidsproducten is welkom in de Kids World.

Wanneer?

Elke laatste maandag van de maand zijn alle exposanten van de Kids World aanwezig. Het ideale moment dus om het volledige aanbod aan merken te ontdekken! Uiteraard kan je na afspraak ook op andere momenten bij onze exposanten terecht. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met jouw leveranciers via de gegevens die je vindt op hun respectievelijke exposantenpagina's.

Kids World Days

Twee keer per jaar zijn alle exposanten uit de Kids World actiever dan ooit. Exposanten dompelen retailers onder in de wereld van hun merken, Trade Mart Brussels zorgt voor de juiste setting. De Kids World Days zijn hét moment van het jaar om de laatste trends, innovaties en producten te ontdekken.

Ontdek zelf de sector Kids World

Wedden dat je versteld zal staan van het aanbod?


Gerelateerd nieuws

Aankomende evenementen in deze sector