Decostar Summer House 4

Kitchen, Dining & Gifts Brands icon Kitchen, Dining & Gifts Brands

Wie in deze afdeling rondloopt, zal het geweten hebben: koken is hip. Het aanbod van de exposanten in Kitchen & Dinner omvat alles om food lovers gelukkig te maken. Van klassieke tot high-tech kookpotten en -pannen tot moderne serviezen, keukenaccessoires en barbecues. Je noemt het maar en onze exposanten bieden het aan.

Openingsdagen

De Kitchen, Dining & Gifts Brands afdeling is elke laatste maandag van de maand, van 10u00 tot 17u00, geopend.

Bekijk alle openingsdagen.


Alles voor koken en tafelen

De Kitchen, Dining & Gifts Brands afdeling heeft alles in huis om keukenspecialisten te doen watertanden. Van bijzondere keukenapparatuur en gadgets voor professionele chefs tot de nieuwste trends in gedekte tafel, het fijnste glaswerk, de hipste koffie- en thee accessoires en het meest praktische keukengerief, je vindt het hier allemaal.

Voor wie?

Voor kookwinkels uiteraard, maar niet alleen voor hen. Ook woonwinkels, design boetieks, elektrozaken, biowinkels, koffie- en theespeciaalzaken en concept stores zijn tegenwoordig in de ban van koken en tafelen. Zelfs horeca experts, hotels en tuincentra zullen hier geïnspireerd worden.

Wanneer

Elke laatste maandag van de maand is dit de place to be voor liefhebbers van food en kokerellen.

Bovendien organiseren we samen met onze exposanten een aantal koopzondagen en evenementen, zoals het Brussels Interior Event. Zo kan u op een heel relaxte manier inspiratie opdoen en uw collectie samenstellen. Uiteraard kan je na afspraak ook op andere momenten bij onze exposanten terecht. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met jouw leveranciers via de gegevens die je vindt op hun respectievelijke exposantenpagina's.

Brussels Interior Event

Aan het begin van elk inkoopseizoen organiseren de exposanten van Home and Living Brands, Kitchen, Dining & Gift Brands samen het Brussels Interior Event. Tijdens dit zesdaags event, verspreid over 2 weekends, stellen ze trots hun nieuwigheden voor aan alle interieurprofessionals.

Ontdek zelf de sector Kitchen, Dining & Gifts Brands

Wedden dat je versteld zal staan van het aanbod?


Gerelateerd nieuws

Aankomende evenementen in deze sector