A 15 Cam 04

Services icon Services

Winkelier zijn betekent zo veel meer dan de juiste collecties uitkiezen en uw klanten adviseren. Door de jaren heen kwamen heel wat retailpartners zich op Trade Mart Brussels vestigen. Zij bieden een waaier aan diensten aan, specifiek ontwikkeld voor detailhandelaars.

Openingsdagen

De Services afdeling is elke maandag geopend, van 10u00 tot 17u00.

Bekijk alle openingsdagen.

Inschrijven op nieuwsbrief


Ondersteuning voor de winkelier, op alle vlakken

Onze Services afdeling biedt onder andere een plaats aan bedrijven gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen en merchandising, bewakingssystemen en winkelbeveiliging, POS systemen, geurmarketing, winkelontwerp, -verlichting en -materiaal, poetsdiensten, maar ook voor juridisch advies of marktonderzoek kan je er terecht.

Voor wie?

Iedereen die een fysieke of online winkel heeft, kan in de Services afdeling kennismaken en contacten leggen met interessante leveranciers.

Wanneer?

Wil je meer weten over welke retaildiensten te vinden zijn op Trade Mart Brussels? Kom dan eens langs op een maandag, dan kan je alle leveranciers ontmoeten. Wil je een specifieke leverancier ontmoeten? Dan maak je best een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Neem contact op via de gegevens die je vindt op onze exposantenpagina's.