I Stock 489906954 Copy

Shoes & Leather icon Shoes & Leather

Met meer dan 600 merken in schoenen en lederwaren, behoort de Shoes & Leather afdeling van Trade Mart Brussels tot de grootste schoenencentra in Europa. Met een ongelooflijk breed en divers aanbod van nationale en internationale merken, is het inkoopplatform een onmisbare halte in het inkoopproces van elke schoenenhandelaar.

Openingsdagen

De schoenenafdeling is tijdens het inkoopseizoen elke maandag en dinsdag geopend, van 10u00 tot 17u00.

De lederwarenafdeling is het hele jaar door elke maandag geopend, van 10u00 tot 17u00.

Bekijk alle openingsdagen.


Inspirerende inkoopseizoenen boordevol sterke merken

Al tientallen jaren kiezen bekende en minder gekende merken voor de Shoes & Leather afdeling op Trade Mart Brussels. Niet alleen is ze zich door de jaren heen, mede dankzij een aantal grote Duitse namen, gaan specialiseren in het comfortsegment, ook in kinderschoenen, in het sportieve en het high fashion segment en in verzorgingsproducten kwamen enkele toppers het aanbod versterken.

Bovendien mag ook het lederwarensegment niet onderdoen. Van portefeuilles en handtassen over reistassen en bagage tot paraplu’s en lederen accessoires, je vindt er wat je zoekt. Daarbij werken sommige leveranciers enkel op collectie, anderen verkopen gedeeltelijk of zelfs volledig uit voorraad.

Voor wie?

Schoenwinkels, lederwarenboetieks, concept stores, webshops, kledingwinkels en zelfs sportwinkels vinden hun gading in het uitgebreide aanbod.

Wanneer?

Schoenencollecties inkopen gebeurt doorgaans op collectie. Dit wil zeggen dat onze exposanten in het voorjaar de collecties voorstellen die in het najaar in de winkels zullen liggen, en dat detailhandelaars op dat moment hun bestellingen kunnen plaatsen. Dit gebeurt binnen een afgebakende periode: het inkoopseizoen. Uiteraard kan je na afspraak ook op andere momenten bij onze exposanten terecht. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met jouw leveranciers via de gegevens die je vindt op hun respectievelijke exposantenpagina's.

Walk & Watch - Walk & Match

Elk jaar zorgt Walk & Watch via een dynamische portie inspiratie voor een grootse aftrap van het inkoopseizoen voor schoenen en lederwaren. Verwacht je aan een dynamische preview van de highlights voor elk nieuw seizoen. Laat je meeslepen en inspireren langs een verrassend parcours met exclusieve onthullingen en de nieuwste trends van honderden merken in schoenen en lederwaren.

Enkele weken later volgt het inkoopevenement Walk & Match: in de verschillende showrooms op onze B- en E-verdieping ontdek je de volledige collecties van jouw favoriete merken in schoenen en lederwaren. Dit is de ideale gelegenheid om bij jouw vertrouwde of nieuwe leveranciers bestellingen te plaatsen, van gedachten te wisselen en vervolgafspraken in te plannen.

Hou onze eventagenda in het oog voor onze volgende Walk & Watch - Walk & Match

Ontdek zelf de sector Shoes & Leather

Wedden dat je versteld zal staan van het aanbod?


Gerelateerd nieuws

Aankomende evenementen in deze sector