Img 9362

Sport & Outdoor icon Sport & Outdoor

Van internationaal gevestigde waarden tot kleinere spelers in het nichesegment, elke professional in sport vindt zijn weg naar onze Sports & Outdoor afdeling.

Openingsdagen

De Sports & Outdoor afdeling is elke maandag geopend, van 10u00 tot 17u00.

Bekijk alle openingsdagen.


Let's Move

Het gamma dat je bij onze exposanten vindt, is zeer divers en gaat van kleding, hardware en schoenen voor wintersporten, zwemmen, running, fietsen of voetbal tot artikelen voor tennis, badminton, dans en wandelsport. Ook de athleisure beweging van de laatste jaren is niet ondervertegenwoordigd binnen het aanbod. Kortom, alles wat te maken heeft met bewegen, vind je terug in onze Sports & Outdoor afdeling. Als je hier rondloopt, zal je al snel onder de indruk zijn van enkele grote namen die je tegenkomt. Maar kijk zeker ook even verder, want ook bij de kleinere exposanten kan je heel wat leuke sportieve merken ontdekken.

Voor wie?

Algemene en gespecialiseerde sportwinkels vinden in deze afdeling uiteraard hun ding. Door de branchevervaging tussen sport en fashion die de laatste jaren meer en meer opkomt, kunnen ook modeboetieks en schoenenhandelaren die op zoek zijn naar een extra onderscheidende factor hier wel eens aan hun trekken komen.

Wanneer?

De exposanten van de sportafdeling zijn elke maandag aanwezig op Trade Mart Brussels. Afhankelijk van de producten die ze aanbieden, volgen ze verschillende inkoopseizoenen. Uiteraard kan je na afspraak op eenderwelk moment bij onze exposanten terecht. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met jouw leveranciers via de gegevens die je vindt op hun respectievelijke exposantenpagina's.

Ontdek zelf de sector Sport & Outdoor

Wedden dat je versteld zal staan van het aanbod?