CORE FESTIVAL 27 & 28/05/22

Digital Marketeer

Wie we zijn

Trademart bestaat dit jaar 45 jaar. We zijn een facilitator in de markt van B2B retail, met name binnen Fashion en Home & living. Het is onze missie om een verbindende factor te zijn tussen inkopers of retailers enerzijds en merken en distributeurs anderzijds. In het verleden was dat vooral als fysiek ontmoetings- en kenniscentrum aan de voet van het Atomium, maar nu zetten we ook radicaal in op de digitalisering van Trademart. Het retail landschap is snel aan het veranderen en wij willen als Trademart daarin een voortrekkersrol spelen.

Met Trademart Digital willen we een ervaring bouwen die werkt op het volledige B2B inkoopproces in de retail sector. Enerzijds zullen we communiceren over de laatste trends in de markt, nieuwe producten, relevante informatie met betrekking tot brands, product highlights etc. om inkopers te helpen in hun zoektocht naar producten voor hun shop of project. Anderzijds zullen we inzetten op een state-of-the-art omnichannel shopping ervaring, waarin het digitale het fysieke aspect versterkt en dit om klanten de convenience te bieden die ze zoeken.

Waar we jou verantwoordelijk voor maken

Als Digital Marketeer maak je deel uit van het Marketing team. Je bent sterk in het uitzetten van het strategische en tactische framework voor alle online touchpoints en online marketing campagnes. Dit in lijn met de gehele Marketing strategie en in nauwe samenwerking met de Marketing Manager. Je bent verantwoordelijk om de marketing strategie om te zetten in een digitaal marketing plan en je beheert de online marketing kanalen van Trademart. 


Wat je effectief dagdagelijks zal doen

 • Je kent en begrijpt jouw doelpubliek, je creeërt en finetunet customer journeys/persona's
 • Je bereidt het digital marketing plan en de daaraan gelinkte kalender voor en je zorgt voor de implementatie
 • Je beheert het online marketing budget en zet dit op de juiste manier in om jouw en onze targets te behalen
 • Je beheert de online marketing kanalen en bewaakt de look and feel die uiteraard steeds overeenkomstig is met de branding van Trademart
 • Je bent in nauw overleg met onze creative agencies die jou ondersteunen met de online marketing campagnes en content
 • Je analyseert resultaten en optimaliseert toekomstige (online) campagnes

Je werkt nauw samen jouw marketing collega's, bv onze content marketeer alsook andere afdelingen zoals Sales.

  Wie je bent

  Je bent een enthousiaste en creatieve collega met een passie voor de online en digitale wereld. Heb je een strategische en analytische mindset? Kan je straffe online marketing campagnes uit jouw hoed toveren? Klinkt A/B testing je welbekend in de oren en weet je beter dan wie ook hoe een doelpubliek te targetten op Facebook? Dan kijken we ernaar uit jou te ontmoeten!  

  • Je hebt een Bachelor in een relevante studierichting, of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige positie
  • Je hebt ervaring in verschillende digital marketing disciplines: Advertising (Google Ads, social ads), data analysis (Google Analytics & Google Tag Manager), SEO, CRO & email marketing
  • Je bent perfect Nederlandstalig – en/of Franstalig, met een sterke kennis van de tweede landstaal
  • Je bent een multitasker, je weet wat jouw prioriteiten zijn en je hebt een proactieve ingesteldheid
  • Kennis van MS Dynamics/Click Dimensions is meegenomen

   Wat we jou bieden

   De kans om deel uit te maken van een ambitieus team waarbij de waarden Customer Focus, Creative Expertise en Commitment centraal staan. We bieden jou een aantrekkelijk salarispakket aan, in lijn met jouw ervaringen. 

   Interesse?

   Klinkt dit als muziek in de oren? Bezorg ons jouw CV en een extra woordje uitleg op onderstaande contactgegevens.

   caroline.robbroeckx@trademart.be