WORLD OF TRADEMART

Waarom een bezoek aan Trade Mart Brussels absoluut de moeite waard is

Als experience platform voor onder andere schoenen en lederwaren, mode en accessoires, sport, kids en interieur is Trade Mart Brussels de place to be voor iedereen die met retail bezig is. Hier kom je niet alleen om in te kopen, maar ook om inspiratie op te doen en trends te spotten, om te netwerken of voor trainings en opleidingen.

Waarom een bezoek aan Trade Mart Brussels absoluut de moeite waard is

Fashion & Lifestyle hub in Brussel

Onze unieke en goed bereikbare locatie aan de voet van het Atomium, ten noorden van Brussel, is een sterk geapprecieerde plek voor fashion & lifestyle merken met nationale en internationale allure. Wat je dus ook doet als winkel, binnen het aanbod op Trade Mart Brussels zal je altijd wel vinden waarnaar je op zoek bent.

Waarom een bezoek aan Trade Mart Brussels absoluut de moeite waard is

Community & centralisatie van merken

Gezamenlijke inspanningen zijn onze grootste troef: onze exposanten profiteren en leren van elkaars expertise en acties. De aanwezigheid van verschillende merken en sectoren maakt Trade Mart Brussels een interessant en aantrekkelijk platform voor detailhandelaars die hun klanten willen blijven verrassen met een uniek en gevarieerd aanbod.

Waarom een bezoek aan Trade Mart Brussels absoluut de moeite waard is

Andere sectoren, andere opportuniteiten

Eén van de dingen die Trade Mart Brussels als inkoopplatform zo uniek maken, is dat we verschillende sectoren onder één dak huisvesten. Ben je 'vaste klant' in de Fashion & Accessories afdeling, dan ben je zeker ook welkom om bijvoorbeeld een kijkje te gaan nemen in de In & Outdoor Decoration afdeling of in de Kids World. Ook daar zal je ongetwijfeld merken tegenkomen die perfect passen binnen het aanbod in jouw winkel.

Blijven ontdekken, elke keer opnieuw

Na enkele bezoeken aan Trade Mart Brussels zal je al snel een 'vast parcours' langsheen een aantal leveranciers beginnen vormen. Vergeet toch niet altijd uit te kijken naar nieuwe ideeën, nieuwe showrooms en nieuwe merken. Zo kan ook jij je klanten blijven verrassen met een origineel aanbod.

Op zoek naar nieuwe merken? Kom dan zeker naar onze events aan het begin van het inkoopseizoen, want daar krijg je de beste kijk op het volledige aanbod, op de trends en nieuwigheden die tijdens het seizoen zullen heersen.

Nood aan inspiratie? Tijdens het inkoopseizoen brengen we het aanbod van onze exposanten zoveel mogelijk tot leven. Kijk tijdens je bezoek goed rond in ons Atrium en in de inkomtunnels, want daar kan je vaak leuke ideeën opdoen.