Tmb Hero

Waarom kiezen voor Trade Mart Brussels?

Trade Mart Brussels is het grootste experience platform voor retail professionals in de Benelux. Winkeliers vinden er inspiratie voor het nieuwe seizoen en kopen er collecties in bij duizenden merken in mode, accessoires, schoenen, interieur en nog veel meer. Verover jouw plek in het retaillandschap in de Benelux dankzij enkele unieke troeven.

Waarom kiezen voor Trade Mart Brussels?

Autoriteit in de detailhandel

Trade Mart Brussels is al 40 jaar lang de draaischijf voor retailprofessionals van België en ver daarbuiten. Het platform omvat meer dan 500 showrooms van merken, agenten en distributeurs in de fashion- en interieursector. Deze unieke plek trekt elk jaar meer dan tienduizend detailhandelaars aan. Dé plek dus om voet aan de grond te krijgen in de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt.

Waarom kiezen voor Trade Mart Brussels?

Een strategische ligging

Onze unieke en goed bereikbare locatie ten noorden van Brussel, is een sterk geapprecieerde plek voor fashion & lifestylemerken met nationale en internationale allure. De ligging aan de voet van het Atomium leent aan een groot aantal van onze showrooms een prestigieus uitzicht. Trade Mart Brussels trekt de juiste detailhandelaars aan voor jouw business. Ben jij klaar om hen te helpen hun collecties samen te stellen en in te kopen?

Waarom kiezen voor Trade Mart Brussels?

Samen sterker

Wanneer je alleen speelt, maak je minder kans om een slag thuis te halen dan met een sterk team achter je. Hetzelfde principe geldt voor jouw zaak. Dankzij de aanwezigheid van heel wat uiteenlopende merken krijg je bij Trade Mart Brussels de kans om een sterk netwerk op te bouwen. Zo krijg je de kans om waardevolle kennis te vergaren binnen je sector en ben je de concurrentie steeds een stapje voor.

Bekijk onze flexibele huurformules

Wil jij net zoals al onze merken optimaal inspelen op een snel veranderende markt? Dan is een showroom bij Trade Mart Brussels iets voor jou! Bekijk al onze huurformules.


Gerelateerde pagina's