WORLD OF TRADEMART

Tips & tricks voor je eerste bezoek

Trade Mart Brussels is groot, heel groot, en een eerste bezoek durft wel al eens overweldigend te zijn. Wil je je voorbereiden? Dan kunnen deze handige tips misschien wel van pas komen.

Tips & tricks voor je eerste bezoek

Speciaal voor nieuwe bezoekers organiseren we elke laatste maandag van de maand enkele VIP-rondleidingen in het gebouw. Eén van onze hostessen licht dan kort toe wat de werking is van Trade Mart Brussels, waar je precies moet zijn om de artikelen en merken te vinden waarnaar je op zoek bent, en wanneer je het best kan langskomen.

Je kan uiteraard ook zelf aan de slag gaan en je alvast een beetje voorbereiden op je bezoek. Deze concrete tips helpen je op weg:

Je weg vinden in Trade Mart Brussels

  • Kies de juiste parking: kom je met de wagen? Sla dan niet meteen af aan het eerste pijltje dat je ziet waar 'Trade Mart Brussels' op vermeld staat, want dan zit je misschien niet aan de ingang die voor jou het handigst is. Kijk op voorhand even na in welke sectoren je precies wil zijn en kies de juiste ingang.
  • Onthoud langs waar je bent binnengekomen. We hebben namelijk 2 ingangen. Als je dus aan het eind van de dag je auto wil terugvinden, let je aan het begin van je bezoek best even goed op.
  • Ben je verdwaald en weet je het echt niet meer? Eén gouden tip: probeer altijd weer naar het midden van het gebouw te gaan. Vanuit het Atrium kan je je zeker beter oriënteren.
  • Wist je dat onze 'rotondes' - de roltrappen in de 4 hoeken van het gebouw - allemaal een andere look hebben? Als je naar de kleur van de rotonde kijkt, kan je op een grondplan gemakkelijk terugvinden waar je bent.

Leveranciers ontmoeten

  • Vind uit met welke van onze sectoren jouw winkel het best matcht. Eens je hier zicht op hebt, ga je best eens na welke de openingsdagen van die sector zijn.
  • Ga op zoek naar exposanten bij wie je zeker wil langsgaan en maak een lijstje via onze watchlist.
  • Ben je op zoek naar een specifiek product? Gebruik dan onze handige search tool om te zien bij wie je voor dat product terecht kan.

Honger of dorst gekregen van al dat inkopen?

  • Onze cateringpartner Food Sense is je redder in nood. Zoek de weg naar het Atrium en laat je culinair verwennen alvorens je inkopen verder te zetten.