categoriesDetailPage Trademart bags | Trade Mart Brussels

information over COVID-19

We zijn open en nemen gepaste maatregelen voor een aangenaam bezoek.

Meer informatie

bags

Een handtas maakt of kraakt een outfit. Daarom is ze onmisbaar in jouw winkel. Vind nu het perfecte exemplaar om je collectie aan te vullen. Naast de basis handtas kan je hier ook reistassen, bagage en lederen accessiores vinden.

Dames

Opzoek naar modieuze handtasjes voor een avondje uit, een functionele rugzak voor een daguitstap of een praktisch make-up tasje? Bij Trademart kan je een breed aanbod van verschillende soorten tassen terugvinden.

Heren

Een functionele rugzak voor een daguitstap of een praktische laptoptas voor het werk? Bij Trademart vind je een uitgebreid aanbod van verschillende soorten tassen. Je kan er bovendien ook portefeuilles & kaarthouders, sleutelhangers en heuptasjes vinden.

Kinderen

Een coole boektentas, een rugzakje voor een dag vol avonturen of een fijne trolley om rugpijn te voorkomen? Shop nu bij Trademart waar je in het departement bags al deze verschillende tassen kan vinden.

Baby

Zoek je pratische luieretassen die je overal kan meenemen of effieciënte reistassen voor lange ritten? Ontdek nu bij Trademart de geschikte tas voor je gezin.

Reisartikelen & bagage

Ik ga op vakantie en ik neem mee? Inderdaad: heel wat koffers en bagage...

Inspiratie

Fashion & labels events

Samen met onze exposanten organiseren we elk jaar een reeks sectorspecifieke evenementen. Kijk wat er de komende tijd te doen is, en neem zeker uw agenda mee!

Alle events

Praktische informatie

Bezoek je deze afdeling binnenkort? Hier check je alle praktische info voor een geslaagd bezoek!

Plan mijn bezoek

Openingstijden

Bags

Het inkoopseizoen

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant!