Over ons

Trademart is het grootste aankoopplatform voor retailprofessionals in Europa. Winkeliers vinden er inspiratie voor het nieuwe seizoen en kopen er collecties in bij duizenden merken in mode, accessoires, schoenen, interieur en nog veel meer.

Het merk Trademart

In 1975 werd Trademart aan de voet van het Atomium neergezet door de Texaanse vastgoedholding Crow. Het doel was om een permanente groothandelsbeurs voor mode en meubelen te creëren. Eén gebouw van maar liefst 140.000 m² waar binnen- en buitenlandse exposanten hun merken en collecties aan detailhandelaren voorstellen en verkopen.

Het concept sloeg aan. Al snel moest er bijgebouwd worden. Exposanten groepeerden zich en nieuwe sectoren zagen het licht. Bovenop de 4 verdiepingen, werden er op het gebouw van Trademart twee nieuwe verdiepingen gebouwd. Goed voor 30.000 m² aan extra ruimte. Op 6 december 1988 opende de Fashion Gardens (nu fashion & labels) de deuren voor het publiek. In 1991 is er aan het begin van het informatietijdperk heel wat vraag naar flexibele kantoorruimte. Een gebouw van ruim 26.000 m² ziet het daglicht. Het Buro & Design Center biedt ruimte aan professionele dienstverleners en bedrijven uit verschillende branches. In 2009 neemt AG Real Estate een participatie van 50% in het Brussels International Trade Mart.

Vandaag is Trademart nog steeds een onmisbaar economisch marktinstrument voor iedereen die met retail bezig is. Het is hét platform bij uitstek om opkomende trends te spotten, en is een bakermat voor waardevolle connecties tussen retailers en merken.

In 2020 en 2021 kreeg het retaillandschap rake klappen door Covid-19. Het anders zo levendig inkoopcentrum deed de deuren dicht, retailers sloten al dan niet permanent en heel wat medewerkers werkten van thuis. Na een interne oefening besloot Trademart dat het tijd was voor verandering. In 2020 werd een grondige rebranding doorgevoerd en sinds maart 2021 opende het nieuwe centrum home & living &go de deuren.

Inspiratie, Oriënatie en Ervaring

Trademart wil een plaats zijn waar kleinhandelaars uit diverse sectoren elkaar ontmoeten om zich te inspireren , te oriënteren en een geweldige inkoopervaring beleven.

Online Marketeer

26-04-2023

In this position as Online Marketeer, your goal is to ensure the growth and success of Trademart through organic digital channels. You will do research, create, and carry out digital marketing campaigns. You will evaluate the effectiveness of your activities each day and optimise them accordingly. You will report to the Digital Marketing Manager.

outdoor
Shopmanager

06-02-2023

In de functie van shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en het aansturen van het winkelteam. Je zorgt ervoor dat het center commercieel ingericht is en je bent verantwoordelijk voor de maximale tevredenheid van onze bezoekers en klanten. Ben jij gebeten door retail? Houd je van veel afwisseling en ben je iemand die een team in goede banen kan leiden? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken.

outdoor
Sales medewerker m/v Jacrima

26-04-2023

Onze exhibitor Jacrima is op zoek naar een enthousiaste sales medewerker m/v.

outdoor
Zaal- en keuken medewerkers

24-09-2021

Take Away & Foodbar DE SERRE zoekt enthousiaste medewerkers voor in de zaal en in de keuken.

outdoor

Vacatures

Bij Trademart zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te komen versterken. Daarnaast worden we, via onze exposanten, soms gevraagd om vacatures te delen. Ben je op zoek naar een uitdaging in de retailsector? Dan loont het zeker de moeite om deze pagina in de gaten te houden!

Enthousiast? Stuur ons jouw cv!

Buro & Design Center

In 1991 werd een gloednieuw gebouw geopend op de site van Brussels International Trade Mart. Naast het Trademart concept dat mode- en lifestylemerken en detailhandelaars met elkaar verbindt, was er ook nood aan een multifunctionele werkomgeving voor professionele dienstverleners en bedrijven. In deze context kreeg het nieuwe gebouw de naam 'Buro & Design Center'.

Professionele werkplekken op een unieke locatie

Buro & Design Center biedt ruimte op maat voor dynamische bedrijven die flexibiliteit, imago, ergonomie en een goede energieprestatie belangrijk vinden. Makkelijk bereikbaar, ideaal gelegen aan de voet van het Atomium en in een groene omgeving, kortom, een werkplek met alle faciliteiten die een modern bedrijf zoekt.

Meer weten?

Geïnteresseerd in een werkruimte in deze dynamische professionele omgeving? Geef ons een seintje - en kom zeker eens langs!

Naar de website van BDC Stuur ons een bericht