Een droom vol inspiratie!

Met duizenden merken onder één dak, valt er al eens wat te vertellen. Laat je inspireren door het laatste nieuws uit onze verschillende sectoren. Stel je voor: een ontmoetingsplek van 1500 merken, 400 exposanten en eindeloos veel inspiratie. Ontdek het laatste nieuws uit de verschillende sectoren.

Monday Opening bij home & living: duurzaamheid in de kijker

17-11-2022

Tijdens de laatste Monday Opening van het jaar kan je bij home & living terecht om je eindejaarsaanbod uit te breiden. In totaal ontdek je op maandag 28 november maar liefst 500 merken binnen decoration, kitchen, dining, gifts en design.

Lees meer

Welke duurzame merken mag je niet missen tijdens de Monday Opening baby & kids?

17-11-2022

Zoek je nog naar een aanbod en collecties voor de eindejaarsperiode? Van kleding voor de kleinsten tot decoratie voor de kinderkamer: de mooiste producten van meer dan 250 merken. Bovendien staan deze editie enkele duurzame en ecologische producten extra in de spotlight. Een overzicht!

Lees meer

Herfst-winter seizoen Carla Gianni

14-11-2022

Bij Carla Gianni kan je terecht wanneer je op zoek bent naar de iets klassiekere kledingstukken.

Lees meer

Herfst-winter seizoen Malibu

14-11-2022

Bij Malibu moet je zijn als je op zoek gaat naar trendy herfst- en winterstukken voor meisjes en dames die niet altijd zo conventioneel zijn.

Lees meer

Herfst-winter seizoen Les Copines

14-11-2022

Camel, crème, beige, zwart een een lichte touch van paarstinten, zo kleurt het herfst- en winterseizoen bij Les Copines.

Lees meer

Herfst-winter seizoen Mondieux Madame

14-11-2022

De kleuren die je dit seizoen zal spotten bij Mondieux Madame zijn niet alleen de typische winterkleuren camel en zwart. We vinden ook pruimenkleur en mooie paarstinten terug in de designs van hun handtassen en kledij.

Lees meer

Laad meer

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant!