We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

Een droom vol inspiratie!

Met duizenden merken onder één dak, valt er al eens wat te vertellen. Laat je inspireren door het laatste nieuws uit onze verschillende sectoren. Stel je voor: een ontmoetingsplek van 1500 merken, 400 exposanten en eindeloos veel inspiratie. Ontdek het laatste nieuws uit de verschillende sectoren.

Nieuwe editie World of Trademart: alle trends voor het volgende seizoen op één plek

25-01-2023

In welke retailbranche je ook actief bent, tijdens World of Trademart zie je alle trends van onze verschillende departementen op één plek. We toveren ons Atrium om tot een oase van nieuwigheden, speciaal om jou te inspireren.

Lees meer

Kids Fashion Days: deze merken pakken uit tijdens de allereerste editie van dit nieuwe event!

20-12-2022

Eindelijk zijn ze daar: de allereerste Kids Fashion Days! Op 15 en 16 januari laten meer dan 40 kinderkledingmerken hun nieuwe herfst-winter collecties ’23-’24 op je los. Dat doen ze op onze gloednieuwe baby & kids-afdeling op de D-verdieping!

Lees meer

Welke duurzame merken mag je niet missen tijdens de Monday Opening baby & kids?

17-11-2022

Zoek je nog naar een aanbod en collecties voor de eindejaarsperiode? Van kleding voor de kleinsten tot decoratie voor de kinderkamer: de mooiste producten van meer dan 250 merken. Bovendien staan deze editie enkele duurzame en ecologische producten extra in de spotlight. Een overzicht!

Lees meer

Monday Opening bij home & living: duurzaamheid in de kijker

17-11-2022

Tijdens de laatste Monday Opening van het jaar kan je bij home & living terecht om je eindejaarsaanbod uit te breiden. In totaal ontdek je op maandag 28 november maar liefst 500 merken binnen decoration, kitchen, dining, gifts en design.

Lees meer

Herfst-winter seizoen Carla Gianni

14-11-2022

Bij Carla Gianni kan je terecht wanneer je op zoek bent naar de iets klassiekere kledingstukken.

Lees meer

Herfst-winter seizoen Malibu

14-11-2022

Bij Malibu moet je zijn als je op zoek gaat naar trendy herfst- en winterstukken voor meisjes en dames die niet altijd zo conventioneel zijn.

Lees meer

Laad meer

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant!